ΑρχικήinetYour Phone Companion: Η νούμερο ένα εφαρμογή στο Google Play Store

Your Phone Companion: Η νούμερο ένα εφαρμογή στο Google Play Store

Το October 2018 Update 2018 έρχεται με μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τους υπολογιστές Windows 10 και τις συσκευές Android, επιτυγχάνοντας ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και μηνύματα.

Η λειτουργία τροφοδοτείται από μια εφαρμογή που ονομάζεται Your Phone Companion, η οποία πρέπει να εγκατασταθεί τόσο στο Android όσο και στα Windows 10 για να παρέχει πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα μηνύματα απευθείας από την επιφάνεια εργασίας.

Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα, η νέα αυτή λειτουργία και η εφαρμογή Your Phone έχουν μεγάλη απήχηση στους χρήστες οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα.

Your Phone

Η Microsoft μάλιστα σχολίασε μέσω ενός post στο Twitter πόσο πολύ την χαροποιεί αυτή η εξέλιξη:

«Το #YourPhone companion app είναι η νούμερο ένα εφαρμογή στο Google Play Store! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας άρεσε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!»

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, το Your Phone έχει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store, αλλά ο συνολικός αριθμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος δεδομένου ότι οι χρήστες Android μπορούν επίσης να το εγκαταστήσουν χρησιμοποιώντας το αυτόνομο αρχείο APK.

H εφαρμογή πρόκειται να δεχτεί διάφορες αναβαθμίσεις μέσα στους επόμενους μήνες και μια από τις βελτιώσεις που ήδη επεξεργάζεται η Microsoft είναι να προσφέρει υποστήριξη για οποιαδήποτε εφαρμογή Android.

Μένει να δούμε πόση επιτυχία θα έχει τελικά η Your Phone εφαρμογή…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS