ΑρχικήinetΗ Microsoft εγκαινιάζει τα Surface Headphones με υποστήριξη για Cortana

Η Microsoft εγκαινιάζει τα Surface Headphones με υποστήριξη για Cortana

HeadphonesΑπό όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν στο Microsoft’s October 2018 Surface event, αυτή που αφορά τα Surface Headphones ήταν η πιο εκπληκτική.

Με τα Surface Headphones, η Microsoft κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά των premium ακουστικών και ανταγωνίζεται τα AirPod της Apple. Με εξαιρετική σχεδίαση, τα ακουστικά έρχονται με rotating dials και στις δύο πλευρές.

Η αριστερή πλευρά μπορεί να περιστραφεί για να ρυθμίσει την ένταση ενώ η δεξιά είναι για τη ρύθμιση της ακύρωσης θορύβου. Η Microsoft είπε ότι υπάρχουν 13 επίπεδα ελέγχου θορύβου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Κυκλοφόρησαν σε ασημένιο χρώμα, δεν φέρουν τίποτα φανταχτερό, αλλά έχουν πολύ καλή αισθητική. Ζυγίζοντας μόλις 290 γραμ., τα ακουστικά είναι πραγματικά πολύ ελαφριά.

Είναι εξοπλισμένα με μία θύρα USB-C για να τα φορτίζετε και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορούν να φορτίσουν στο μέγιστο της χωρητικότητάς τους εντός δύο ωρών. Η μουσική σταματά να αναπαράγεται αυτόματα μόλις τα απομακρύνετε από τα αυτιά σας.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους, είναι η υποστήριξη για Cortana. Θα πρέπει να κρατήσετε το δεξιό κουμπί του ακουστικού για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε την Cortana. Ο ψηφιακός βοηθός της Microsoft μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ξεκινήσει μία κλήση και να σας γνωστοποιήσει τον καιρό.

Η τιμή των Surface Headphones ξεκινά από $ 349, ενώ καμία ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί έως τώρα. Ωστόσο, το επίσημο blog post  της Microsoft, αναφέρει ότι τα premium ακουστικά θα είναι διαθέσιμα μέσα στο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS