ΑρχικήinetΠως να βρείτε το text adventure παιχνίδι της google

Πως να βρείτε το text adventure παιχνίδι της google

Πριν γίνει κατασκευαστής κινητών, πάροχος υπηρεσιών email, και εταιρεία smart home συσκευών, η Google ήταν ένας απλός ιστότοπος με μόλις ένα search box. Ωστόσο, ακόμα και αυτή η τόσο απλή υπηρεσία κρύβει  μερικούς άσους στο μανίκι της. Οι χρήστες της υπηρεσίας ανακάλυψαν ότι υπάρχει ένα ολοκληρωμένο text adventure παιχνίδι το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, αρκεί να ξέρουν πως να το ψάξουν.

Αρχικά, για να έχει κάνεις πρόσβαση στο παιχνίδι, θα πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο περιηγητή. Ο Google Chrome υποστηρίζει το παιχνίδι, καθώς το ίδιο ισχύει και τον Mozilla Firefox και τον Edge, στον οποίο όμως υπάρχουν μερικές ατέλειες. Δυστυχώς ο περιηγητής Safari δεν υποστηρίζει το παιχνίδι της Google.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τον περιηγητή της επιλογής σας από την λίστα με τους συμβατούς περιηγητές, θα πρέπει να ανοίξετε το google και να ψάξετε τον όρο “text adventure”. Υστέρα, θα πρέπει να ανοίξετε το console tab. Αυτό γίνεται είτε με δεξί click και επιλογή του Inspect element, ή με τον συνδυασμό ctrl + shift + i. Έτσι επιλέγοντας τον console tab, εάν έχετε ακολουθήσει τα πολύ απλά αυτά βήματα σωστά,  θα πρέπει να υπάρχει μια σημείωση που θα λέει “Would you like to play a game”.

Για να «τρέξει» το παιχνίδι θα πρέπει απλά να γράψετε “yes” οπού και θα ξεκινήσει η περιπέτεια σας. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρείτε μέσα από διάφορες δοκιμασίες όλα τα γράμματα της εταιρείας.

Εάν έχετε ξανά παίξει στο παρελθόν κάποιο text adventure παιχνίδι, θα γνωρίζεται ότι ο χειρισμός του χαρακτήρα σας γίνεται εξολοκλήρου μέσω  απλών text εντολών. Πληκτρολογώντας “north,” “south,” “east,” ή “west” θα μπορέσετε να κινηθείτε στις διάφορες περιοχές του παιχνιδιού, ενώ με εντολές όπως το “grab” και “use” μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με αντικείμενα που συναντάτε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS