Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing
infosec

Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing

Οι ιστότοποι για ενηλίκους είναι επιρρεπείς σε διάφορες κακόβουλες λειτουργίες και απειλές στον κυβερνοχώρο και μια νέα έρευνα από την...
Read More
infosec

Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites

Οι διαχειριστές πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ενημέρωση για να διορθώσουν μια ευπάθεια απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Η πλατφόρμα του συστήματος...
Read More
infosec

OkCupid: Η ιστοσελίδα γνωριμιών εκθέτει προσωπικά δεδομένα!

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις ειδικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών, OkCupid, διαθέτει ευπάθεια εντός της εφαρμογής που μπορεί να επιτρέψει στους hackers...
Read More
infosec

7ο Συνέδριο Security Project: Οι Νέες Τεχνολογίες για την Ασφάλεια

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Security Project (www.securityproject.gr) - που διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager...
Read More
infosec

Cisco: Διορθώνει root holes στο HyperFlex και περισσότερα σφάλματα ασφαλείας

Η Cisco εξέδωσε την Τετάρτη μια δέσμη security updates, τα οποία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν συνολικά...
Read More
Latest Posts

Τα χαρακτηριστικά που φέρνει η Apple δεν μοιάζουν και πολύ χρήσιμα

Το Animoji και το Memoji είναι δύο χαρακτηριστικά που σου φαίνονται πάρα πολύ cool την πρώτη φορά που τα χρησιμοποιείς, αλλά ξεχνάς ότι υπάρχουν την επόμενη μέρα. Και όμως φαίνεται ότι η Apple πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμα, έτσι στις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού iOS, η εταιρεία θέλει να προσφέρει νέες λειτουργίες που θα μπορούσαν να τα κάνουν ευρύτερα γνωστά.

Μια από τις ενημερώσεις θα μπορούσε να φέρει συγχρονισμό συσκευών για το Memoji σε όλες τις συσκευές. Όπως αποκαλύφθηκε από το 9to5mac, το iOS 12.1 συνοδεύεται από κώδικα που υποδεικνύει ότι σε κάποια στιγμή στο μέλλον, οι συσκευές της Apple μπορεί να δημιουργούν αυτόματα σημαντικά Memoji, όταν χρησιμοποιείται το ίδιο Apple ID.

Apple

Από τεχνικής άποψης, με αυτό το χαρακτηριστικό, το Memoji θα συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές που ανήκουν σε ένα χρήστη και έτσι μπορεί να δημιουργηθεί σε μία συσκευή, αλλά στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις άλλες συσκευές.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με iCloud, και κατά πάσα πιθανότητα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν εάν το Memoji θέλουν να συγχρονιστεί ή όχι.

Σε αυτό το σημείο, το Memoji υπάρχει μόνο στα σύγχρονα iPhone, αλλά η Apple θα το φέρει σύντομα στο iPad όταν λανσαριστεί η επόμενη γενιά του. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID επεκτείνεται και στη σύνθεση tablet, ενώ ένα νέο iPad Pro θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του ήδη από τον Οκτώβριο με τέτοια λειτουργικότητα.

Το νέο iPad θα βασίζεται στην ίδια προσέγγιση με το iPhone X, με Face ID και χωρίς bezel το οποίο επιτρέπει την αύξηση του χώρου οθόνης. Μια εγκοπή, ωστόσο, μπορεί να μην είναι απαραίτητη.

Το Memoji αναμένεται να είναι μία από τις δυνατότητες που προσφέρονται στα νέα iPad, παρόλο που η λειτουργία συγχρονισμού είναι πιθανό να φθάσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενδεχομένως όταν το iOS 12.1 μεταφερθεί σε όλους τους χρήστες. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους και η Apple αναμένεται επίσης να απελευθερώσει άλλα χαρακτηριστικά σε συσκευές νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης διπλής SIM.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *