Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Τα χαρακτηριστικά που φέρνει η Apple δεν μοιάζουν και πολύ χρήσιμα

Το Animoji και το Memoji είναι δύο χαρακτηριστικά που σου φαίνονται πάρα πολύ cool την πρώτη φορά που τα χρησιμοποιείς, αλλά ξεχνάς ότι υπάρχουν την επόμενη μέρα. Και όμως φαίνεται ότι η Apple πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμα, έτσι στις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού iOS, η εταιρεία θέλει να προσφέρει νέες λειτουργίες που θα μπορούσαν να τα κάνουν ευρύτερα γνωστά.

Μια από τις ενημερώσεις θα μπορούσε να φέρει συγχρονισμό συσκευών για το Memoji σε όλες τις συσκευές. Όπως αποκαλύφθηκε από το 9to5mac, το iOS 12.1 συνοδεύεται από κώδικα που υποδεικνύει ότι σε κάποια στιγμή στο μέλλον, οι συσκευές της Apple μπορεί να δημιουργούν αυτόματα σημαντικά Memoji, όταν χρησιμοποιείται το ίδιο Apple ID.

Apple

Από τεχνικής άποψης, με αυτό το χαρακτηριστικό, το Memoji θα συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές που ανήκουν σε ένα χρήστη και έτσι μπορεί να δημιουργηθεί σε μία συσκευή, αλλά στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις άλλες συσκευές.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με iCloud, και κατά πάσα πιθανότητα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν εάν το Memoji θέλουν να συγχρονιστεί ή όχι.

Σε αυτό το σημείο, το Memoji υπάρχει μόνο στα σύγχρονα iPhone, αλλά η Apple θα το φέρει σύντομα στο iPad όταν λανσαριστεί η επόμενη γενιά του. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID επεκτείνεται και στη σύνθεση tablet, ενώ ένα νέο iPad Pro θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του ήδη από τον Οκτώβριο με τέτοια λειτουργικότητα.

Το νέο iPad θα βασίζεται στην ίδια προσέγγιση με το iPhone X, με Face ID και χωρίς bezel το οποίο επιτρέπει την αύξηση του χώρου οθόνης. Μια εγκοπή, ωστόσο, μπορεί να μην είναι απαραίτητη.

Το Memoji αναμένεται να είναι μία από τις δυνατότητες που προσφέρονται στα νέα iPad, παρόλο που η λειτουργία συγχρονισμού είναι πιθανό να φθάσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενδεχομένως όταν το iOS 12.1 μεταφερθεί σε όλους τους χρήστες. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους και η Apple αναμένεται επίσης να απελευθερώσει άλλα χαρακτηριστικά σε συσκευές νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης διπλής SIM.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *