ΑρχικήinetΗ Google θα κλείσει το Inbox by Gmail το επόμενο έτος

Η Google θα κλείσει το Inbox by Gmail το επόμενο έτος

InboxΗ κυκλοφορία του νέου Gmail τον Απρίλιο ήταν σίγουρα ένα σημάδι ότι το Inbox, η εφαρμογή αλληλογραφίας της Google με επίκεντρο την παραγωγικότητα, σύντομα θα σταματήσει να υφίσταται.

Τώρα έχουμε και μια επίσημη ημερομηνία για το τέλος της εφαρμογής: Το Inbox by Gmail θα είναι εκτός λειτουργίας στα τέλη Μαρτίου 2019, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο τεχνολογικός γίγαντας.

Η Google δήλωσε ότι θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Gmail, το οποίο έχει πρόσφατα υιοθετήσει διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής, όπως έξυπνες απαντήσεις και αναβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Inbox by Gmail, το οποίο ξεκίνησε το 2014, μπορούσε αρχικά να χρησιμοποιηθεί μόνο έπειτα από πρόσκληση και προσπάθησε να ανταγωνιστεί καινοτόμες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Boxer και το πλέον ανενεργό Mailbox.

Το Inbox τελικά άνοιξε για το κοινό το 2015, αποκτώντας νέα πειραματικά χαρακτηριστικά, όπως τη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εκδηλώσεις, την προεπισκόπηση ενημερωτικών δελτίων και μια κάρτα διαγραφής που εμφανιζόταν όταν δεν κάνατε κλικ σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η πρόοδος της εφαρμογής επιβραδύνθηκε αισθητά και δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι πολλοί χρήστες προτιμούν την άνεση του Gmail.

Καθώς πέφτει η αυλαία, η Google έχει ετοιμάσει έναν οδηγό για τους χρήστες που μεταβαίνουν από το Inbox στο Gmail, παρά τις καταγγελίες από τους αφοσιωμένους χρήστες του στο Twitter.

Έχουν παραπονεθεί ότι τα εύχρηστα χαρακτηριστικά του Inbox, όπως ο συνδυασμός των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που σχετίζονται με ταξίδια και των ειδοποιήσεων GitHub / Trello, δεν έχουν φτάσει ακόμα στο Gmail και ούτε είναι σίγουρο εάν ποτέ θα φτάσουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS