15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η Google θα κλείσει το Inbox by Gmail το επόμενο έτος

InboxΗ κυκλοφορία του νέου Gmail τον Απρίλιο ήταν σίγουρα ένα σημάδι ότι το Inbox, η εφαρμογή αλληλογραφίας της Google με επίκεντρο την παραγωγικότητα, σύντομα θα σταματήσει να υφίσταται.

Τώρα έχουμε και μια επίσημη ημερομηνία για το τέλος της εφαρμογής: Το Inbox by Gmail θα είναι εκτός λειτουργίας στα τέλη Μαρτίου 2019, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο τεχνολογικός γίγαντας.

Η Google δήλωσε ότι θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Gmail, το οποίο έχει πρόσφατα υιοθετήσει διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής, όπως έξυπνες απαντήσεις και αναβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Inbox by Gmail, το οποίο ξεκίνησε το 2014, μπορούσε αρχικά να χρησιμοποιηθεί μόνο έπειτα από πρόσκληση και προσπάθησε να ανταγωνιστεί καινοτόμες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Boxer και το πλέον ανενεργό Mailbox.

Το Inbox τελικά άνοιξε για το κοινό το 2015, αποκτώντας νέα πειραματικά χαρακτηριστικά, όπως τη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εκδηλώσεις, την προεπισκόπηση ενημερωτικών δελτίων και μια κάρτα διαγραφής που εμφανιζόταν όταν δεν κάνατε κλικ σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η πρόοδος της εφαρμογής επιβραδύνθηκε αισθητά και δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι πολλοί χρήστες προτιμούν την άνεση του Gmail.

Καθώς πέφτει η αυλαία, η Google έχει ετοιμάσει έναν οδηγό για τους χρήστες που μεταβαίνουν από το Inbox στο Gmail, παρά τις καταγγελίες από τους αφοσιωμένους χρήστες του στο Twitter.

Έχουν παραπονεθεί ότι τα εύχρηστα χαρακτηριστικά του Inbox, όπως ο συνδυασμός των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που σχετίζονται με ταξίδια και των ειδοποιήσεων GitHub / Trello, δεν έχουν φτάσει ακόμα στο Gmail και ούτε είναι σίγουρο εάν ποτέ θα φτάσουν.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *