ΑρχικήinetΗ Amazon εργάζεται πάνω σε μια νέα δωρεάν υπηρεσία streaming

Η Amazon εργάζεται πάνω σε μια νέα δωρεάν υπηρεσία streaming

streamingΟ ανταγωνισμός στην αρένα του video streaming γίνεται όλο και πιο σκληρός κάθε μέρα που περνάει. Με το Netflix να κατέχει την πρώτη θέση και το Hulu να εργάζεται σκληρά για να καλύψει τη διαφορά, η Apple και η Disney σχεδιάζουν επίσης να ξοδέψουν μεγάλα ποσά για να αποκτήσουν ένα μερίδιο στην αγορά.

Φαίνεται όμως ότι και η Amazon εργάζεται για την κυκλοφορία μιας νέας, δωρεάν υπηρεσίας video streaming, που θα επικεντρώνεται στους χρήστες Fire TV. Αυτή η υπηρεσία, που ονομάζεται Free Dive, θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις, σύμφωνα με μια αναφορά του The Information.

Είναι προφανές ότι θα υπάρξουν παραλληλισμοί μεταξύ του Free Dive και του πρόσφατα κυκλοφορούντος Roku Channel.

Αυτή η υπηρεσία αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από την θυγατρική βάση δεδομένων IMDb της Amazon. Για να προσθέσει όλο και περισσότερο περιεχόμενο στην υπηρεσία, η Amazon βρίσκεται σε συνομιλία με τα μεγάλα στούντιο για να παραχωρήσει άδεια σε παλαιότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Amazon Fire TV έχει τεράστια πελατειακή βάση περίπου 48 εκατομμυρίων χρηστών. Με μια δωρεάν υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις σημαίνει ότι η εταιρεία θα έχει μεγαλύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει μεγαλύτερα κέρδη στην διαφημιστική αγορά των 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το τελευταίο τρίμηνο ήταν αρκετά καλό για την εταιρεία όσον αφορά τα έσοδα από τις διαφημίσεις καθώς τα έσοδά της αυξήθηκαν 132% από παρόμοιες κατηγορίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS