Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Paypal: Όντας νεκρός, παραβιάζεις του όρους χρήσης της υπηρεσίας

Το Paypal έστειλε ένα γράμμα σε μια χρήστη της πλατφόρμας του, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της, λέγοντας ότι είχε παραβιάσει του όρους χρήσης και ότι ίσως υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

paypal-dead

Από τότε η εταιρεία έχει αναγνωρίσει το λάθος της, ζήτησε συγγνώμη από τον άντρα της πρώην χρήστριας και άρχισε έρευνα για το πως στάλθηκε το γράμμα. Το γεγονός βγήκε στην δημοσιότητα όταν ο άντρας της γυναίκας μίλησε στο BBC.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, είναι επειδή ήθελε να κάνει και άλλες οργανώσεις να συνειδητοποιήσουν πόσο αρνητικά μπορεί να φανούν κάποια αυτοματοποιημένα μηνύματα.

Η Lindsay Durdle έφυγε από την ζωή στις 31 Μαΐου σε ηλικία μόλις 37 ετών. Νωρίτερα είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού αλλά η ασθένεια ξαπλώθηκε σε πνεύμονες και εγκέφαλο.

Ο Howard Durdle, άντρας της Lindsay, ενημέρωσε το Paypal για τον θάνατο της γυναίκας του, παρέχοντας το πιστοποιητικό θανάτου και την ταυτότητα της, όπως του ζητήθηκε.

Λίγες μέρες αργότερα, ένα γράμμα έφτασε στο γραμματοκιβώτιο του από το Paypal. Στον τίτλο έγραφε «Σημαντικό: Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την ειδοποίηση.»

Excuse the language but this is beyond the fucking pale. PayPal – who were informed of Lindsay’s death three weeks ago -…

Δημοσιεύτηκε από Howard Durdle στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

 

Ακολουθούσε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι η Lindsay χρώσταγε 3.200 λίρες. Επιπλέον αναφερόταν ότι με την ασθένεια της η Lindsay παραβίαζε τους όρους χρήσης του Paypal.

Αργότερα η εταιρεία ήρθε σε επικοινωνία με τον Howard και τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, και ότι το χρέος έχει διαγραφθεί, καθώς και ότι το ζήτημα ερευνάται.

Ο Howard, ως μέλος μια φιλανθρωπίας με όνομα Widowed and Young, έχει δει με τα ίδια του τα μάτια το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο μήνυμα σε κάποιον όταν βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, και αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για το γράμμα που έλαβε. Τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό για μεγάλους οργανισμούς όπως το Paypal να καταλάβουν το κακό που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο γράμμα.

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *