Παρασκευή, 10 Απριλίου, 07:21
Αρχική inet Paypal: Όντας νεκρός, παραβιάζεις του όρους χρήσης της υπηρεσίας

Paypal: Όντας νεκρός, παραβιάζεις του όρους χρήσης της υπηρεσίας

Το Paypal έστειλε ένα γράμμα σε μια χρήστη της πλατφόρμας του, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της, λέγοντας ότι είχε παραβιάσει του όρους χρήσης και ότι ίσως υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

paypal-dead

Από τότε η εταιρεία έχει αναγνωρίσει το λάθος της, ζήτησε συγγνώμη από τον άντρα της πρώην χρήστριας και άρχισε έρευνα για το πως στάλθηκε το γράμμα. Το γεγονός βγήκε στην δημοσιότητα όταν ο άντρας της γυναίκας μίλησε στο BBC.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, είναι επειδή ήθελε να κάνει και άλλες οργανώσεις να συνειδητοποιήσουν πόσο αρνητικά μπορεί να φανούν κάποια αυτοματοποιημένα μηνύματα.

Η Lindsay Durdle έφυγε από την ζωή στις 31 Μαΐου σε ηλικία μόλις 37 ετών. Νωρίτερα είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού αλλά η ασθένεια ξαπλώθηκε σε πνεύμονες και εγκέφαλο.

Ο Howard Durdle, άντρας της Lindsay, ενημέρωσε το Paypal για τον θάνατο της γυναίκας του, παρέχοντας το πιστοποιητικό θανάτου και την ταυτότητα της, όπως του ζητήθηκε.

- Advertisement -

Λίγες μέρες αργότερα, ένα γράμμα έφτασε στο γραμματοκιβώτιο του από το Paypal. Στον τίτλο έγραφε “Σημαντικό: Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την ειδοποίηση.”

Excuse the language but this is beyond the fucking pale. PayPal – who were informed of Lindsay’s death three weeks ago -…

Δημοσιεύτηκε από Howard Durdle στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

 

Ακολουθούσε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι η Lindsay χρώσταγε 3.200 λίρες. Επιπλέον αναφερόταν ότι με την ασθένεια της η Lindsay παραβίαζε τους όρους χρήσης του Paypal.

Αργότερα η εταιρεία ήρθε σε επικοινωνία με τον Howard και τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, και ότι το χρέος έχει διαγραφθεί, καθώς και ότι το ζήτημα ερευνάται.

Ο Howard, ως μέλος μια φιλανθρωπίας με όνομα Widowed and Young, έχει δει με τα ίδια του τα μάτια το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο μήνυμα σε κάποιον όταν βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, και αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για το γράμμα που έλαβε. Τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό για μεγάλους οργανισμούς όπως το Paypal να καταλάβουν το κακό που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο γράμμα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...