ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το Redmi S2 της Xiaomi

Γνωρίστε το Redmi S2 της Xiaomi

Η εταιρεία Xiaomi, γνωστή για τα οικονομικά αλλά ταυτόχρονα ποιοτικά τηλέφωνά της, κυκλοφόρησε πρόσφατα το Redmi S2, το οποίο είναι το νεότερο μέλος της συνεχώς αναπτυσσόμενης σειράς Redmi.

Tο Xiaomi Redmi S2, είναι ένα ακόμη value-for-money smartphone με προσιτή τιμή και ιδιαίτερη έμφαση στην εμπρόσθια κάμερα για τις selfie (εξού και το αρχικό γράμμα της σειράς “S”). Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Xiaomi

Το νέο Redmi S2, είναι εξοπλισμένο με οθόνη HD 5,99 ιντσών, chipset Qualcomm Snapdragon 625, μνήμη RAM 3GB – χωρίς επέκταση – ενώ δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του χώρου αποθήκευσης μέχρι και 32GB. Προσφέρει ορισμένα κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως έναν γρήγορο και ακριβή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλές κάμερες για ρεαλιστικά εφέ «bokeh» και μια 16-megapixel φωτογραφική μηχανή για selfies με φλας LED. Ωστόσο, δεν διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως γρήγορη και ασύρματη φόρτιση, αντίσταση στο νερό και υποστήριξη NFC.

Ο συνολικός σχεδιασμός του νέου smartphone είναι ελκυστικός, με τη συσκευή να έχει άριστα στρογγυλεμένες άκρες και καλή αναλογία μεταξύ οθόνης και πλαισίου. Στην αριστερή πλευρά της συσκευής θα βρείτε τη θήκη της κάρτας SIM. Προσφέρει χώρο για δύο κάρτες nano-SIM και κάρτα microSD, οπότε δεν χρειάζεται να θυσιάσετε μία από τις υποδοχές nano-SIM για να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου. Κατά μήκος της επάνω πλευράς υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, ένα blaster IR και ένα noise-cancelling μικρόφωνο, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα κλήσης, ενώ στην κάτω πλευρά θα βρείτε το μικρόφωνο, το μονοφωνικό ηχείο και τη θύρα micro-USB. Δυστυχώς δεν διαθέτει USB Type-C, όπως συμβαίνει συχνά στις συσκευές χαμηλού κόστους. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένας γρήγορος και ακριβής σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και η κάμερα τύπου iPhone Χ. Η οθόνη IPS 5,99 ιντσών του τηλεφώνου έχει ανάλυση 1440 x 720 pixel.

Το Redmi S2 χρησιμοποιεί το custom MIUI 9.5 skin της Xiaomi. Το MIUI συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του iOS και του Android με καλές επιδόσεις, ενώ παράλληλα εισάγει μερικά ευπρόσδεκτα χαρακτηριστικά. Η παγκόσμια έκδοση του Redmi S2 υποστηρίζει πολλές γλώσσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, χάρη στην ευρεία υποστήριξή της στις διεθνείς ζώνες δικτύων κινητής. Εκτός από την προσφορά πολλών διαφορετικών εφαρμογών της Google, η Xiaomi συμπεριέλαβε και ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά. Υπάρχει μια εφαρμογή τηλεχειρισμού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το blaster IR, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες συσκευές με το τηλέφωνό σας, ενώ οι εφαρμογές Security και Cleaner της Xiaomi είναι επίσης παρούσες.

Η κάμερα του Redmi S2, έχει σχεδιασμό παρόμοιο με του iPhone X, μεένα 12-megapixel Sony-made Snapper και μια 5-megapixel δευτερεύουσα φωτογραφική μηχανή. Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι οι κάμερες του τηλεφώνου είναι AI-powered για καλύτερες εικόνες. Η μπροστινή κάμερα είναι ένας αισθητήρας 16 megapixel που έχει το δικό του LED flash. Ενώ η προεπιλεγμένη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο σε 1080p, το Redmi S2 είναι στην πραγματικότητα ικανό να καταγράφει βίντεο 4K – θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή κάμερας τρίτων από το κατάστημα Google Play ωστόσο για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία.

Παρά τις επιβλητικές διαστάσεις του, το Redmi S2 είναι εξοπλισμένο μόνο με μια μπαταρία 3080mAh. Παρόλα αυτά, η οθόνη χαμηλής ανάλυσης και το μέτριο chipset σημαίνουν ότι θα η μπαταρία θα κρατήσει μία ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ μπορεί να φτάσει και τις δύο μέρες με μέτρια χρήση της συσκευής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS