ΑρχικήgiveawayAshampoo WinOptimizer 16: Διαγωνισμός SecNews.gr με δώρο 6 άδειες χρήσης

Ashampoo WinOptimizer 16: Διαγωνισμός SecNews.gr με δώρο 6 άδειες χρήσης

Ashampoo WinOptimizer 16: Με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και τα πιο σύγχρονα συστήματα επιβραδύνονται, κυρίως εξαιτίας των ανεπιθύμητων δεδομένων που συγκεντρώνονται σε αυτά. Ειδικά τα Windows 10 έχουν την τάση να συλλέγουν περισσότερα δεδομένα από αυτά που θα ήθελαν οι χρήστες τους.

Αν έχετε εντοπίσει κι εσείς αυτά τα προβλήματα στον υπολογιστή σας, το Ashampoo WinOptimizer 16 είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να τα αντιμετωπίσετε. Μπείτε στην κλήρωση, και διεκδικήστε μία από τις 6 άδειες χρήσης του Ashampoo WinOptimizer 16. [Οι νικητές του διαγωνισμού]

Ashampoo

[su_box title=”Διαδικασία Συμμετοχής” box_color=”#d4dabb” title_color=”#103a13″ radius=”0″]Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Κυριακή 17 Ιουνίου, και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.[/su_box]

Το νέο Ashampoo WinOptimizer 16, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Οι λειτουργίες εκκαθάρισης που φέρει, εγγυώνται την ανίχνευση και την απομάκρυνση οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων υπηρεσιών και δεδομένων. Ταυτόχρονα οι δυνατότητες Antispy και Privacy Control που παρέχει, επιτρέπουν στον χρήστη να αποφασίσει ο ίδιος πως θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα του.

Το WinOptimizer 16 αυξάνει επίσης την ταχύτητα και βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή. Με λίγα μόνο κλικ θα είστε σε θέση να καταργήσετε περιττά προγράμματα και να απενεργοποιήσετε μη απαραίτητες διαδικασίες, απελευθερώνοντας έτσι χώρο και επιταχύνοντας άλλα χρήσιμα προγράμματα.

Επιπλέον αύξηση της απόδοσης πραγματοποιείται κι από τις ενσωματωμένες λειτουργίες έξυπνης ρύθμισης, οι οποίες με ένα κλικ διορθώνουν διάφορα προβλήματα στον υπολογιστή. Εκτός των άλλων, το Ashampoo WinOptimizer 16, προσφέρει και μεγαλύτερη αξιοπιστία, παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του PC σας.

Το WinOptimizer θα σας ειδοποιήσει αν υπάρξει πρόβλημα στoν σκληρό σας δίσκο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα σας κρατά ενήμερους για ενέργειες που θα μπορούσαν να μειώσουν την απόδοση της συσκευής σας, όπως για παράδειγμα διεργασίες που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο.

Το WinOptimizer απαρτίζεται από 34 ισχυρά modules που επιτρέπουν την ακριβή αποτύπωση της κατάστασης του συστήματος, και τα οποία λαμβάνουν ετήσιες ενημερώσεις για να λειτουργούν απρόσκοπτα με τις τρέχουσες εκδόσεις των Windows, προσφέροντας έτσι μέγιστη απόδοση, σταθερότητα και ιδιωτικότητα.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Ashampoo WinOptimizer 16:

  • Επιταχύνει και καθαρίζει το σύστημα
  • Αυτόματη συντήρηση και προστασία
  • Αποτελεσματική ανάκτηση χώρου στο σκληρό δίσκο
  • Διατηρεί την απόδοση του σκληρού δίσκου και την υγεία του συστήματος
  • Βελτιώνει την αξιοπιστία του συστήματος
  • Διαχειριστής ενέργειας για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας
  • Σελίδα έναρξης με οκτώ εργαλεία βελτιστοποίησης
  • Αποτελεσματική διαχείριση επεκτάσεων σε προγράμματα περιήγησης

 

[su_heading size=”14″ margin=”10″]Οι νικητές του διαγωνισμού[/su_heading]

[su_box title=”Οι 6 τυχεροί που κερδίζουν από μια άδεια χρήσης για το Ashampoo WinOptimizer 16 είναι οι:” box_color=”#f5f8ea” title_color=”#103a13″ radius=”0″]1.Ioannis
2.Βασίλης Ζιώγας
3.Παναγιώτης
4.Nikos
5.Avkasis
6.Julie Follett
[/su_box]

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS