Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
infosec

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει το password σας από hackers

Οι μαζικές παραβιάσεις των password είναι πάρα πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό η Google προσπαθεί να επιδιορθώσει το...
Read More
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
Latest Posts

Το 50% των χρηστών Windows 10 έχουν εντοπίσει τουλάχιστον ένα bug!

Έρευνα που διεξήχθη από την ομάδα καταναλωτών Which? αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον το 50% των χρηστών Windows 10 έχουν εντοπίσει ένα σφάλμα στο λειτουργικό τους σύστημα.

Το 21% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα προβλήματα συμβατότητας λογισμικού είναι το πιο συχνό πρόβλημα στα Windows 10, καθώς οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά ή καθόλου. Το 16% αναφέρει προβλήματα υλικού, όπως οι εκτυπωτές και τα ηχεία που καταρρέουν μετά την αναβάθμιση.

Μεταξύ των υπόλοιπων σφαλμάτων έχουμε emails που δεν συγχρονίζονται, προσωπικά αρχεία που έχουν αφαιρεθεί, slowdowns καθώς και πλήρεις αποτυχίες εκκίνησης του υπολογιστή.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, ουσιαστικά, αναγκάζουν την Microsoft να «σέβεται τα δικαιώματα των χρηστών και να καταβάλει αποζημίωση σε όσους  έχουν αντιμετωπίσει κάποια δυσλειτουργία με τα Windows 10».

Windows 10

Ο οργανισμός αναφέρει ότι έχει ήδη έλθει σε επαφή με τη Microsoft για να συζητήσει τον αυξανόμενο αριθμό καταγγελιών που έλαβαν από πελάτες των οποίων οι συσκευές αναβαθμίστηκαν στα Windows 10 και ο γίγαντας λογισμικού δήλωσε ότι θα «εξετάσει τις προτάσεις».

Ο υπεύθυνος προστασίας των καταναλωτών τόνισε ότι οι καταναλωτές πρέπει να λαμβάνουν ενημερώσεις για την ποιότητα των updates, επισημαίνοντας ότι εάν αποστέλλονται σπασμένα patches, οι υπολογιστές τους πρέπει να επισκευάζονται δωρεάν.

Οι χρήστες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα λαμβάνουν ενημερώσεις ή όχι και η Microsoft θα πρέπει να προσφέρει σαφή και δωρεάν υποστήριξη πελατών στον ιστότοπό της.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *