ΑρχικήReviewsΔείτε αυτό το εκπληκτικό DIY Raspberry Pi PC τσέπης

Δείτε αυτό το εκπληκτικό DIY Raspberry Pi PC τσέπης

DIYΈνα μέλος του Creativity Buzz, δημιούργησε ένα φοβερό DIY φορητό υπολογιστή Raspberry Pi, εξοπλισμένο με οθόνη 7 ιντσών IPS HD που τροφοδοτείται από μπαταρίες 5600mAh. Οι μπαταρίες είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν το laptop Raspberry Pi και την οθόνη του για έως και δύο ώρες με μία μόνο φόρτιση. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο επίδειξης, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατασκευή του και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας DIY Raspberry Pi μίνι PC.

Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του συστήματος του φορητού υπολογιστή τσέπης Raspberry Pi, έχουν τοποθετηθεί σε ένα πλαστικό κουτί που έχει μέγεθος 11 x 17 εκ. και περιλαμβάνουν διακόπτη, ηχεία και πρόσβαση στην κάρτα μνήμης, καθώς και την ήδη αναφερθείσα οθόνη LCD 7 ιντσών, το Raspberry Pi mini PC και ένα μικρό πληκτρολόγιο Bluetooth USB.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να φτιάξω ένα πλήρως λειτουργικό φορητό υπολογιστή τσέπης χρησιμοποιώντας ένα Raspberry Pi. Ο φορητός υπολογιστής που έφτιαξα , το “The Pi-Berry Laptop” χτίστηκε γύρω από το Raspberry Pi 3. Έχει 1GB RAM, Quad core CPU, 4 USB Θύρες και μία θύρα Ethernet. Ο φορητός υπολογιστής ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας και εκτελεί ομαλά, προγράμματα όπως το VLC media player, το Mozilla Firefox, το Arduino IDE, το Libre Office, το Libre CAD κλπ …»

Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας φορητό υπολογιστή τσέπης Raspberry Pi, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Instructables ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο για πλήρεις οδηγίες.

DIY Raspberry Pi PC

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS