ΑρχικήinetΗ Apple ζηλεύει τα Surface της Microsoft και δεν το παραδέχεται

Η Apple ζηλεύει τα Surface της Microsoft και δεν το παραδέχεται

To 2012, όταν η Microsoft παρουσίασε το πρώτο Surface μοντέλο, πολλές ήταν οι κατασκευαστικές εταιρείες που δυσπιστούσαν. Η Apple, μάλιστα, παρομοιάζε τη συσκευή με την ανάμειξη μιας τοστιέρας με ένα ψυγείο.

Μερικά χρόνια αργότερα, η Apple αποφάσισε και αυτή να αναμείξει ένα ψυγείο με μια τοστιέρα δημιουργώντας την πρώτη 2-in-1 συσκευή, το λεγόμενο iPad Pro. Και πάλι, υποστήριζε ότι αυτό το κατασκεύασμά της δεν αποτελεί αντιγραφή του Surface της Microsoft. Όταν μάλιστα κυκλοφόρησε τη δική της γραφίδα τύπου Surface Pro -μαντέψτε- πάλι δεν έμοιαζε καθόλου κλεμμένο από την Microsoft.Surface

2018 και η Apple επιμένει ότι το Surface της Microsoft δεν είναι τίποτα παρά ένα πείραμα που αργά ή γρήγορα θα αποτύχει.

Ας θυμηθούμε όμως τα κέρδη της σειράς Surface το 2017 που έφτασαν τα 1,3 δις. δολάρια. Σύμφωνα μάλιστα με προβλέψεις αναλυτών, μέσα στα επόμενα χρόνια το Surface θα πιάσει την κορυφή των πωλήσεων.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η Microsoft η μόνη που στοιχηματίζει στους  2-in-1 υπολογιστές, καθώς ο αριθμός των κατασκευαστών που επενδύει στη συγκεκριμένη αγορά αυξάνεται κάθε χρόνο. Ο λόγος; Όταν μιλάμε για μια συσκευή που σημειώνει αξιοζήλευτες πωλήσεις, γιατί να μην θέλει να την προμηθεύει μια εταιρεία;

Πρόκειται για προϊόντα που έχουν ήδη αποδειχθεί επιτυχημένα και πάνω απ’ όλα τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν πολύ περισσότερα από ότι ένας συμβατικός φορητός υπολογιστής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS