ΑρχικήinetYahoo Messenger: Η εταιρεία ανακοίνωσε τον τερματισμό του messenger

Yahoo Messenger: Η εταιρεία ανακοίνωσε τον τερματισμό του messenger

Το Yahoo Messenger διακόπτει την λειτουργία του. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν κάποιες ημέρες ότι στις 17 Ιουλίου θα τερματίσει την λειτουργία της δημοφιλούς chatting υπηρεσίας της. Mετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία οι χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στην εφαρμογή. Επίσης δήλωσε ότι θα προβεί σε αυτή την κίνηση επιδιώκοντας τη δημιουργία μιας πιο ανανεωμένης  εφαρμογής με υπηρεσίες instant messaging, σύμφωνη με τις σημερινές τάσεις και προσθέτοντας χαρακτηριστικά που λείπουν.

Yahoo Messenger

Σε μια δημοσίευση στο Yahoo Help forum, η εταιρεία ανακοίνωσε, “Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλούς ακόλουθους που χρησιμοποιούν το Yahoo Messenger από την ημέρα της δημιουργίας του καθώς ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές chat του είδους του. Όσο οι ανάγκες και τα trends συνεχίζουν να αλλάζουν, προσπαθούμε να φτιάξουμε νέα εργαλεία που να ταιριάζουν στις ανάγκες των χρηστών”.

Το Yahoo Messenger ήταν μια από τις πρώτες chat εφαρμογές του είδους του και ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από περίπου 20 χρόνια. Παρόλο που ήταν πολύ δημοφιλής στους χρήστες υπολογιστών, η εξέλιξη που έφεραν στα κινητά τηλέφωνα οι chatting εφαρμογές μεγάλων εταιρειών όπως του Facebook και της Google, προσέλκυσαν μεγάλο μερίδιο χρηστών με αποτέλεσμα την πτώση του Messenger. Ενώ δεν υπάρχει ακόμα άμεση αντικατάσταση της υπηρεσίας από την Yahoo, η εταιρεία φαίνεται να πειραματίζεται με μια, invite-only, προς το παρόν, εφαρμογή με το όνομα Yahoo Squirrel, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον.

Οι χρήστες του Yahoo θα έχουν διορία 6 μηνών από την ημέρα τερματισμού της υπηρεσίας για να κατεβάσουν μέσω του site της, το ιστορικό των μηνυμάτων τους για τυχόν backup που χρειάζονται. Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εντός της official σελίδας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS