ΑρχικήinetCorsair: Νέα τροφοδοτικά για τις σειρές SF και Vengeance

Corsair: Νέα τροφοδοτικά για τις σειρές SF και Vengeance

Η Corsair παρουσίασε δύο νέα τροφοδοτικά για τις σειρές Vengeance και SF. Η σειρά SF της Platinum 80 PLUS εμπλουτίζεται με μοντέλα των 450W και 650W ενώ η Vengeance Series 80 PLUS Silver με μοντέλα των 650W και 750W.

Corsair

 

Τα νέα SFX SF θα έχουν platinum efficiency με τέλεια απόδοση και εξαιρετικής ποιότητας ιαπωνικούς πυκνωτές οι οποίοι παρέχουν σταθερές τάσεις. Η συσκευή χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα 92 χιλιοστών που χρησιμοποιεί το zero RPM(Rounds Per Minute) mode, επιτρέποντας στον ανεμιστήρα να σταματάει στα χαμηλά και μεσαία φορτία για ελαχιστοποίηση του θορύβου. Επιπλέον περιλαμβάνουν επίσης έναν προσαρμογέα SFX σε ATX.

Τα καλώδια τους έχουν επένδυση πλέγματος που όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει και με τη διαχείριση τους, δίνοντας στα καλώδια χαμηλότερο προφίλ και επιπλέον ευελιξία σε σχέση με την παραδοσιακή καλωδίωση. Οι συσκευές είναι modular και περιλαμβάνουν δύο υποδοχές PCIe καθώς και τέσσερις υποδοχές SATA μαζί με τους τυπικούς ακροδέκτες ισχύος ATX 8 Pin EPS 12V και 2 Pin ATX. Τέλος θα συνοδεύονται από 7ετή εγγύηση.

Τα νέα Corsair Vengeance τροφοδοτικά θα έχουνε πιστοποίηση 80 Plus Silver και όπως η σειρά SF, θα εξοπλίζονται με ιαπωνικούς ηλεκτρολυτικούς εξαιρετικής ποιότητας. Θα διαθέτουν customised single / multi-rail + 12V σχεδιασμό, υποστηρίζοντας οποιαδήποτε συσκευή θέλει να τοποθετήσει κάποιος χρήστης συνοδευόμενη από ένα κύκλωμα Over Current Protection (OCP), που ενεργοποιείται μέσω ενός διακόπτη στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού. Ο ανεμιστήρας των 120 mm είναι επαρκής για την διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και διαθέτει και αυτό zero RPM mode κατά τη διάρκεια μικρών ή μεσαίων φορτίων.

Αντίθετα με την SF σειρά, εδώ πρόκειται για semi-modular τροφοδοτικά. Το μοντέλο των 750W περιλαμβάνει έξι βύσματα PCIe και οκτώ βύσματα SATA, και το μοντέλο των 650 W θα έχει τέσσερα και πέντε αντίστοιχα. Η εγγύηση τους θα είναι στα 5 χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS