ΑρχικήinetΤο iPhone SE 2 θα έχει μια μικρότερη εγκοπή

Το iPhone SE 2 θα έχει μια μικρότερη εγκοπή

Η Apple θα λανσάρει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone φέτος, καθώς εκτός από το τρίο που περιλαμβάνει την γενιά του 2018, ένα νέο μοντέλο 4 ιντσών προβλέπεται να λανσαριστεί.

iPhone

Συχνά αναφέρεται ως iPhone SE 2, αυτό το μικρό iPhone αναμένεται να δανειστεί διάφορα στοιχεία σχεδιασμού από το iPhone X του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης edge-to-edge και της εγκοπής στην κορυφή της οθόνης.

Μια πρόσφατη διαρροή αποκαλύπτει αυτό που πιστεύεται ότι είναι το προστατευτικό οθόνης που κατασκευάστηκε για τη δεύτερη γενιά του iPhοne SE δίπλα στο άλλο για το iPhοne X υποδεικνύει τις αλλαγές που μπορεί να κάνει η Apple στην εγκοπή, φυσικά κάνοντας και περαιτέρω τροποποιήσεις των χαρακτηριστικών της συσκευής.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, τα δύο μοντέλα θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά το iPhοne SE 2 θα έρθει με μια μικρότερη εγκοπή. Παρόλο που αυτό έχει νόημα, καθώς η εγκοπή αντικατοπτρίζει το συνολικό μέγεθος της οθόνης, μια μικρότερη εγκοπή θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η συσκευή μπορεί τελικά να στερείται βασικών χαρακτηριστικών.

Εκτός αν η Apple έχει κατορθώσει να κάνει τα εξαρτήματα του Face ID μικρότερα για να τα κάνει να ταιριάζουν στη μίνι εγκοπή, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να λανσάρει τη δεύτερη γενιά iPhone SE χωρίς αναγνώριση προσώπου. Αλλά εδώ έρχεται μια άλλη ερώτηση: εάν η συσκευή λανσαριστεί χωρίς Face ID, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη edge-to-edge, ποια είναι η μέθοδος ξεκλειδώματος που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Apple;

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhοne 4 ιντσών, υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με αυτό το θέμα. Η Apple είπε αρχικά ότι σχεδιάζει ένα λανσάρισμα την άνοιξη του 2018, αλλά πρόσφατες εικασίες έδειξαν ότι η εταιρεία ετοιμαζόταν για μια αποκάλυψη στο WWDC.

Με τη διάσκεψη προγραμματιστών που επικεντρώνεται ιδιαίτερα στο λογισμικό, υπάρχει μια καλή πιθανότητα το iPhοne SE 2 να φτάσει τελικά στην αγορά μαζί με τα νέα μοντέλα iPhone το φθινόπωρο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS