ΑρχικήinetΗ Zotac ετοιμάζει τα νέα PC MEK Ultra και MEK Mini

Η Zotac ετοιμάζει τα νέα PC MEK Ultra και MEK Mini

Η ZOTAC ανακοίνωσε δυο νέα PC, το MEK Ultra και το MEK Mini. Η Ultra έκδοση θα απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν μέγιστη απόδοση και επεκτασιμότητα, ενώ η Mini σε χρήστες που προτιμούν συμπαγή μηχανήματα.

Zotac

 

Σε μια προσπάθεια να απευθυνθεί σε πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εργοστασιακά κατασκευασμένο PC με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης, η ZOTAC εισήγαγε πέρυσι μια γκάμα από διάφορα PC. Οι υπολογιστές βασίστηκαν σε επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα της Intel Kaby Lake και το chipset B250 , αλλά ήταν ασύμβατοι με τους Coffee Lake επεξεργαστές και έτσι προσέφεραν μάλλον περιορισμένη αναβάθμιση όσον αφορά τις CPU. Ωστόσο η ιδέα αυτή θεωρήθηκε πιθανότατα επιτυχημένη αφού φέτος η εταιρεία όπως βλέπουμε θα επεκτείνει τη σειρά MEK με τα 2 αυτά προϊόντα.

 

Zotac MEK Ultra PC: Το ZOTAC MEK Ultra PC θα είναι ένας κλασικός πύργος που βασίζεται σε μια μητρική πλακέτα ATX και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν τα μοντέρνα case: Tempered glass, πολλούς ανεμιστήρες, κάθετη εγκατάσταση κάρτας γραφικών, RGB φωτισμός, πολλαπλές θύρες για σκληρούς δίσκους / SSD κλπ. Η ZOTAC δεν αποκαλύπτει προδιαγραφές των συστημάτων MEK Ultra, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα έχει high-end εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, να αναμένετε CPUs με περισσότερους από τέσσερις πυρήνες (ξεκλείδωτη και overclockable, φυσικά), κάρτες γραφικών Mid-high, αρκετή μνήμη, προηγμένη ψύξη, πολλαπλές θύρες κλπ.Zotac

 

Zotac MEK Mini PC: Το σύστημα MEK Mini θα μοιράζεται μια διαφορετική ιδεολογία. Θα χρησιμοποιεί μια custom μητρική πλακέτα και ένα custom PSU συνοδευόμενο από σύστημα ψύξης. Με βάση την εμφάνιση του, το MEK Mini PC, θα είναι πιο ευέλικτο στην αναβάθμιση του, σε σχέση με τα αντίστοιχα mini ZBOX MAGNUS, ωστόσο τις ακριβείς δυνατότητες τους θα τις δούμε στην πορεία.

 

 

H πιο προηγμένη έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με κάρτα γραφικών ZOTAC GeForce GTX 1080 Mini), SSDs / HDDs), Intel Optane Memory 32GB (όχι όλα τα μοντέλα), αλλά δεν είναι σαφές εάν θα είναι εύκολο / δυνατό να αναβαθμιστεί ο επεξεργαστής. Είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να χρησιμοποιήσει τους επεξεργαστές έξι πυρήνων της Intel για το MEK Mini, με ή χωρίς overclocking.

 

 

Περισσότερα νέα θα αποκαλύψει στην Computex 2018 αυτήν την εβδομάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS