ΑρχικήsecurityWindows 10 April 2018 Update: Εντοπίστηκε bug που υπήρχε και στο Fall...

Windows 10 April 2018 Update: Εντοπίστηκε bug που υπήρχε και στο Fall Creators Update

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι το Windows 10 April 2018 Update μας βγήκε λίγο buggy με πολλούς να απορούν πως επέτρεψε η Microsoft να δημοσιευτεί μια ενημέρωση που είχε τόσες εκκρεμότητες.

Ήρθε η ώρα, όμως, να μάθουμε άλλη μια λεπτομέρεια που δεν θα μας αρέσει ιδιαίτερα. Το νέο update περιλαμβάνει και ένα bug το οποίο έχει εντοπιστεί ήδη στη προηγούμενη έκδοση. Με λίγα λόγια, η Microsoft δεν το επιδιόρθωσε στο νέο της update.

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι κάποια εικονίδια στο taskbar δεν εμφανίζονται σωστά εξαιτίας ενός σφάλματος που υπήρχε και στο Fall Creators Update.

Για κάποιο περίεργο λόγο, κάνοντας κλικ στα κουμπιά που εμφανίζουν τα κρυφά εικονίδια εμφανίζεται μια επιφάνεια πίσω από το taskbar με μόνο έναν περιορισμένο αριθμό εικονιδίων. Ο μόνος τρόπος για να δείτε όλα τα εικονίδια σας είναι μέσω της ενεργοποίησης τους στο taskbar. Update

Ένας γρήγορος αλλά προσωρινός τρόπος επιδιόρθωσης του σφάλματος είναι να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι χρήστες απογοητεύονται όλο και περισσότερο, με τα σφάλματα του Windows 10 April 2018 Update. Όταν, δε, η Microsoft κάνει πολύ καιρό μέχρι να τα επιδιορθώσει, η κατάσταση γίνεται πολύ ενοχλητική.

Η Microsoft, από πλευράς της, επιβεβαίωσε ότι διερευνά το ζήτημα και θα μας παρέχει περισσότερες πληροφορίες όταν βρεθεί το κατάλληλο patch. Ελπίζουμε να μην καθυστερήσει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS