ΑρχικήinetΗ εσωτερική αναδιοργάνωση της Microsoft συνεχίζεται

Η εσωτερική αναδιοργάνωση της Microsoft συνεχίζεται

MicrosoftΗ Microsoft ανακοίνωσε μια σημαντική αναδιοργάνωση σε ότι αφορά τα Windows τον Μάρτιο. Ο επικεφαλής των Windows, Terry Myerson αποχωρεί από την εταιρεία το καλοκαίρι και η Microsoft χωρίζει τα Windows σε δύο ομάδες. Το νέο τμήμα που είναι υπεύθυνο για τα “Experience & Devices,” βελτιώνεται περαιτέρω τώρα, με ακόμα περισσότερες αλλαγές να ανακοινώνονται από τη Microsoft αυτήν την εβδομάδα. Έγκυρες πηγές που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στην εταιρεία, λένε ότι ο Joe Belfiore θα είναι τώρα υπεύθυνος για το πρόγραμμα των Windows Insider testers (υπό την καθοδήγηση της Dona Sarkar), την πλατφόρμα Ιστού της Microsoft (Edge), τις εφαρμογές συνεργατών και το έργο σχεδιασμού της Microsoft.

Οι οργανωτικές αλλαγές σημαίνουν ότι ο Joe Belfiore, ο οποίος υπήρξε το πρόσωπο του Windows Phone στο παρελθόν, αναλαμβάνει περισσότερα από τα σημαντικά τμήματα των Windows που έχουν να κάνουν με τους καταναλωτές. Ο Rajesh Jha, πρώην διευθυντής, θα ηγηθεί της συνολικής ομάδας “Experience & Devices” και σε ένα υπόμνημα που κυκλοφόρησε για τους υπαλλήλους, ο Jha υποδεικνύει ότι οι αλλαγές θα “φέρουν απόλυτη υπευθυνότητα στο Edge, την εμπειρία των Windows και τους συνεργάτες μαζί”.

Άλλες οργανωτικές αλλαγές, περιλαμβάνουν την αποχώρηση του Kudo Tsunoda από την τρέχουσα θέση του και την αναζήτηση ενός νέου ρόλου στην εταιρεία. Ο Tsunoda έχει εργαστεί για τα Kinect, Xbox και HoloLens και πρόσφατα ήταν υπεύθυνος για χαρακτηριστικά των Windows 10 όπως το Story Remix, το Photos και τις προσπάθειες της Microsoft που αφορούσαν το 3D. Οι τελευταίες οργανωτικές αλλαγές της εταιρείας θα είναι άμεσες. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς η εταιρεία θα συνεχίζει να εκδίδει τακτικές ενημερώσεις για τα Windows 10.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS