ΑρχικήReviewsBe Quiet! Power U9: Νέα σειρά PSU σε αρκετά προσιτές τιμές

Be Quiet! Power U9: Νέα σειρά PSU σε αρκετά προσιτές τιμές

Η be quiet! είναι κυρίως γνωστή για τα αθόρυβα τροφοδοτικά υψηλής τεχνολογίας. Μια επιχείρηση όμως, σε μια προσπάθεια αύξησης των πωλήσεων της, πρέπει να αντιμετωπίζει υπέυθυνα τις διάφορες οικονομικές δυνατότητες των χρηστών.

be quiet!

Αυτό το μήνα η be quiet! κυκλοφόρησε τα νέα PSU Power System U9 που απευθύνονται σε κατασκευαστές συστημάτων οικιακής χρήσης και θα πωλούνται σε πιο προσιτές τιμές σε σχέση με άλλα προϊόντα . Οι νέες μονάδες PSU φέρουν το σήμα 80Plus Bronze και έχουν ονομαστική ισχύ 400-700 Watt. Όπως υποδηλώνει το όνομα της μάρκας, τα τροφοδοτικά υπόσχονται να είναι αθόρυβα.

Τα Be quiet! Power U9 είναι συμβατά με τις προδιαγραφές ATX 12V 2.4 και EPS 12V 2.92 (EPS μόνο για τις εκδόσεις τών 600 και 700 Watt), υποστηρίζουν πλήρως τα power states C6 και C7 της Intel καθώς και το Energy Star 6.1.

Θα διαθέτουν δύο ισχυρά power rails και έως τέσσερις συνδέσεις PCIe που χρησιμοποιούνται από κάρτες γραφικών και άλλα απαιτητικά εξαρτήματα. Σε μια προσπάθεια να κάνουν τα PSU αθόρυβα, τα κατασκεύασαν με ανεμιστήρα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και μέγεθος 120 mm.

be quiet!

Η σειρά Power System U9 αποτελείται από τέσσερα μοντέλα με ονομαστική ισχύ εξόδου 400, 500, 600 και 700 W. Η be quiet!! υπογραμμίζει ότι κάθε PSU από την συγκεκριμένη σειρά είναι εξοπλισμένο με όλα τα είδη προστασίας κυκλώματος καθώς και υπερθέρμανσης (OTP).Επιπλέον, δεδομένου ότι ασχολούμαστε με σχετικά φθηνές μονάδες PSU να προσθέσουμε ότι δεν είναι modular.

Τέλος όλα τα μοντέλα της νέας σειράς θα έρχονται με τριετή εγγύηση. Το πιο οικονομικό PSU της κατηγορίας, αυτό των 400 W θα κοστίσει 44,9$ στις Η.Π.Α., ενώ τό μεγάλο των 700 W θα πωλείται στα 74,9$.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS