ΑρχικήinetΗ Microsoft φέρνει τη λειτουργία List Sharing για την To-Do εφαρμογή

Η Microsoft φέρνει τη λειτουργία List Sharing για την To-Do εφαρμογή

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ακόμη ένα update για την To-Do εφαρμογή το οποίο φέρνει τη λειτουργία List Sharing στους χρήστες των υποστηριζόμενων πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 και iOS.

Συγκεκριμένα, η Microsoft σε επίσημη δημοσίευση της εξήγησε ότι στις αρχές Ιουνίου, το Microsoft To-Do έρχεται στα Android, Windows 10 και iOS με νέες δυνατότητες που θα σας συναρπάσουν.

Με λίγα λόγια, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα όλοι θα διαθέτουν το List Sharing στην εφαρμογή οπότε η ολοκλήρωση της ανάπτυξης θα πρέπει να έχει ήδη γίνει.

Η νέα λειτουργία έρχεται με την έκδοση 1.32, η οποία ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μια συγκεκριμένη λίστα με τους συναδέλφους, τους φίλους, και την οικογένεια τους δημιουργώντας απλά έναν σύνδεσμο. Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί στη συνέχεια να υποβληθεί σε οποιονδήποτε παραλήπτη μέσω email, άμεσου μηνύματος ή κάποιας κινητής πλατφόρμας.List Sharing

Ο σχεδιασμός της λειτουργίας κοινής χρήσης στο Microsoft To-Do πραγματοποιήθηκε για να κάνει την εμπειρία των χρηστών στην εφαρμογή πιο εύκολη και ευχάριστη.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να σταματήσουν την κοινή χρήση και να διαγράψουν τον σύνδεσμο που δημιούργησαν όποτε το επιθυμούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνεται στο OneDrive.

Πληροφοριακά, η προηγούμενη έκδοση του Microsoft To-Do, ήτοι 1,28, παρουσίαζε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των Windows 10, iOS, Android από τον Απρίλιο.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS