ΑρχικήUpdatesΤο Ubuntu 18.10 ίσως περιλαμβάνει OOTB Android Integration

Το Ubuntu 18.10 ίσως περιλαμβάνει OOTB Android Integration

IntegrationΣτην ψηφιακή εποχή που ζούμε, σχεδόν όλοι μας διαθέτουμε ένα smartphone και έναν υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, πολύ συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη να υπάρχει μια ομαλή συνεργασία (Integration) μεταξύ αυτών των δύο συσκευών. Η Apple φημίζεται για το πόσο καλά οι συσκευές της λειτουργούν μεταξύ τους ενώ και η Microsoft έχει κάνει παρόμοιες προσπάθειες.

Και τώρα, σε μια πολύ θετική εξέλιξη για τους λάτρεις του Linux, η Canonical εξέφρασε το ενδιαφέρον να κυκλοφορήσει το Ubuntu 18.10 με OOTB Android Integration, χάρη στην εφαρμογή GS Connect– ένα GNOME Shell του KDE Connect χωρίς KDE / Qt.

Ακριβώς όπως με το KDE Connect, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GS Connect για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android στον Ubuntu υπολογιστή σας, να μοιράζεστε δεδομένα, να λαμβάνετε πληροφορίες συσκευής, να περιηγείστε στο file manager κ.λπ.

Η Canonical ζήτησε επίσης από τους προγραμματιστές της κοινότητας να συνεισφέρουν στη διαδικασία.

Τα αναπτυξιακά έργα αυτής της ενσωμάτωσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν με την προσθήκη του Ubuntu Dock και Dash-to-Dock στην επιφάνεια εργασίας του Ubuntu.

Εν τω μεταξύ, πριν αυτό το χαρακτηριστικό προστεθεί στο Ubuntu 18.10 Cosmic Cuttlefish, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή GS Connect στο Bionic Beaver για να ελέγξετε το Android τηλέφωνό σας από την επιφάνεια εργασίας του Ubuntu.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS