ΑρχικήinetΗ Samsung ανακοινώνει android smartphone που κοστίζει $200

Η Samsung ανακοινώνει android smartphone που κοστίζει $200

Η Samsung ανακοίνωσε μια νέα συσκευή, που θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ως το πιο απροσδόκητο μοντέλο smartphone που λάνσαρε φέτος: το Galaxy J2 Pro, μια συσκευή που αν και διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως μια ισχυρή κάμερα και οθόνη Super AMOLED, δεν διαθέτει υποστήριξη σύνδεσης στο Internet.

Samsung

Με άλλα λόγια, αν αγοράσετε το νέο Galaxy J2 Pro, θα μπορείτε να κάνετε ό, τι κάνετε τώρα στο μέσο Android τηλέφωνό σας, μόνο που δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το internet.

Η συσκευή δεν διαθέτει υποστήριξη 2G, 3G, LTE και Wi-Fi, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθείτε στο Internet. Όπως λέει η Samsung, το Galaxy J2 Pro αναπτύχθηκε από την αρχή για να είναι “πιστό στις βασικές λειτουργίες”.

Αυτό σημαίνει ότι  μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο (ευτυχώς) και να στέλνετε μηνύματα, αλλά από την άλλη, δεν θα είστε σε θέση να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp, να τσεκάρετε τον χρονολόγιό σας στο Facebook ή να περιηγείστε στο internet.

Η Samsung λέει ότι αυτό είναι ένα τηλέφωνο που απευθύνεται κυρίως σε μαθητές που «πρέπει να επικεντρωθούν στο διάβασμα», αλλά και σε χρήστες που ανησυχούν για τις χρεώσεις data.

Όσον αφορά τις τεχνικές του προδιαγραφές, το Galaxy J2 Pro δεν απογοητεύει (εφόσον δεν λάβουμε υπόψη την έλλειψη υποστήριξης data και Wi-Fi φυσικά).

Η συσκευή διαθέτει οθόνη Super AMOLED 5 ιντσών και τροφοδοτείται από επεξεργαστή quad core 1,4 GHz σε συνδυασμό με μνήμη RAM 1,5 GB. Έρχεται με μια μπαταρία 2.600 mAh και μια υποδοχή κάρτας microSD γιατί θα χρειαστείτε κάποιο επιπλέον χώρο για όλα εκείνα τα πράγματα που θα κατεβάζετε από το Internet (χιουμοράκι)!

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά χρώματα, μαύρο και χρυσό, στην Κορέα, και θα πωλείται στην τιμή των 199.100 won ( δηλαδή περίπου 186 δολάρια). Δεν γνωρίζουμε καθόλου αν πρόκειται να λανσαριστεί και σε άλλες αγορές, αλλά αυτό πιθανώς εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένη θα είναι η συσκευή στη Νότια Κορέα.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS