ΑρχικήinetΑπό σήμερα η ψηφιακή βοηθός Cortana στο Skype

Από σήμερα η ψηφιακή βοηθός Cortana στο Skype

H AI ψηφιακή βοηθός της Microsoft, Cortana είναι τώρα διαθέσιμη και στο Skype, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Cοrtana στο Skype μπορεί να συνομιλεί είτε με εσάς, όπως θα κάνατε με ένα οποιονδήποτε φίλο, είτε να προσκαλείτε σε συνομιλίες για να διαχειριστεί δίαφορες εργασίες, όπως προγραμματισμό εκδηλώσεων, εύρεση κοντινών εστιατορίων ή ανταλλαγή απόψεων ταινιών από το IMDB. CortanaΗ Cortana για το Skype θα αρχίσει να κυκλοφορεί από σήμερα στους χρήστες με iOS και Android στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι, για το πότε θα λάβουν το νέο χαρακτηριστικό, άλλες χώρες, αλλά φαντάζομαι αμέσως μετά την δοκιμαστική περίοδο στις ΗΠΑ.

Η ψηφιακή βοηθός της Microsoft θα εμφανίζεται σαν μια επαφή σε κάθε λίστα επαφών των χρηστών του Skype. Θα λειτουργεί όπως ακριβώς λειτουργεί και στα desktops, σε “συζητήσεις” ένας προς ένα (AI): Ρωτήστε για πράγματα όπως οδηγίες ή την πρόγνωση του καιρού και η Cortana θα σας δώσει απαντήσεις μέσω οπτικών καρτών.

Εκτός από να κάνει κρατήσεις εστιατορίων, η Cortana στο Skype θα μπορεί να εξυπηρετήσει με προτεινόμενες απαντήσεις όπως “το είμαι καλά” όταν κάποιος ρωτά “Πώς είσαι;” ή με την “Δημιουργία υπενθύμισης” όταν σχεδιάζεις κάτι με τους φίλους σου. Οι υπενθυμίσεις θα αποστέλλονται στη συνέχεια και σε άλλες συσκευές που έχετε επιτρέψει να χρησιμοποιούν την ψηφιακή βοηθό Cortana.

Η Cοrtana στο Skype δεν θα λειτουργεί σε κλήσεις φωνής ή βίντεο-κλήσεις.

Κατά την κυκλοφορία της ψηφιακής βοηθού στο Skype θα δούμε πολλά χαρακτηριστικά που θα μοιάζουν με τον ευφυή βοηθό M του Facebook Messenger και θα λειτουργεί σχεδόν με ίδιους τρόπους που λειτουργεί ο βοηθός της Google στη λιγότερο γνωστή εφαρμογή συνομιλίας Allo. Σε κάθε περίπτωση, η AI ψηφιακή βοηθός θα ακούει τις λέξεις που χρησιμοποιούνται στη συνομιλία σας για να προβλέψει τις ανάγκες ενός χρήστη ή μιας ομάδας χρηστών.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS