ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει έως 1,000 δολάρια έκπτωση σε Windows 10 συσκευές

Η Microsoft ανακοινώνει έως 1,000 δολάρια έκπτωση σε Windows 10 συσκευές

Η Microsoft ξεκίνησε τις ανοιξιάτικες πωλήσεις και η εταιρεία προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις τόσο για συσκευές όσο και για λογισμικό, με εκπτώσεις που φτάνουν τα $ 1.000 σε ορισμένα προϊόντα.

Microsoft

Συγκεκριμένα, το Spring Sale της Microsoft Store διατίθεται με ειδικές τιμές όχι μόνο για τα μοντέλα και τα αξεσουάρ της, αλλά και για εκπτώσεις για εφαρμογές, παιχνίδια, ebooks, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Όταν πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση των τιμών, η Lenovo IdeaCentre Y900 RE-34ISZ Signature Edition Gaming Desktop (Razer Edition) είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς η Microsoft το πωλεί για $ 1.000 λιγότερο από την αρχική της τιμή. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν κοστίζει πλέον 2.600 δολάρια, αλλά 1.600 δολάρια, προφανώς ενώ οι προμήθειες διαρκούν ως μέρος αυτού του promo.

Αυτή η τιμή περιλαμβάνει τον desktop χωρίς οθόνη, αλλά έχετε κορυφαίο hardware, όπως chip Intel Core i7-6700K, 16GB RAM, 256GB SSD και 2TB σκληρό δίσκο, γραφικά Nvidia GeForce GTX 1080, πληκτρολόγιο και ποντίκι Razer .

Αν ψάχνετε για ένα φθηνότερο Microsoft Surface, είστε τυχεροί γιατί η Microsoft έχει μειώσει την τιμή του Surface Pro (την πιο πρόσφατη έκδοση) από $ 999 σε $ 799 για τη διαμόρφωση με επεξεργαστή Intel Core i5, 128GB SSD και 4 GB RAM.

Μια ανανεωμένη έκδοση του Surface Pro είναι διαθέσιμη από $ 679 (μια έκπτωση $ 175), ενώ ένα ανακαινισμένο Microsoft Surface Book μπορεί να γίνει δικό σας για μόλις $ 969 ως μέρος των ανοιξιάτικων εκπτώσεων.

Υπάρχουν επίσης εκπτώσεις για Surface αξεσουάρ, όπως το Surface Precision Mouse. Χάρη σε μια έκπτωση 20 $, τώρα κοστίζει $ 79,99, ενώ το Surface Mouse μπορεί να γίνει δικό σας για $ 39,99.

Όλες αυτές οι τιμές είναι διαθέσιμες όσο οι προμήθειες διαρκούν και η Microsoft λέει ότι η καμπάνια θα τρέξει μέχρι τις 7 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περίπου 10 ημέρες για να αγοράσετε μια συσκευή με αυτές τις σημαντικές εκπτώσεις.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS