ΑρχικήUpdatesΗ Mozilla κυκλοφορεί τον Firefox 59.0.2 για να φτιάξει ένα bug στο...

Η Mozilla κυκλοφορεί τον Firefox 59.0.2 για να φτιάξει ένα bug στο CPU και στην μνήμη

Η Mozilla κυκλοφόρησε τη Δευτέρα τη δεύτερη έκδοση του τελευταίου Firefox 59 “Quantum” web browser του Firefox για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, διορθώνοντας αρκετά προβλήματα και προσθέτοντας διάφορες βελτιώσεις.

Η έκδοση του Firefox 59.0.2 είναι εδώ για να αντιμετωπίσει ένα σφάλμα CPU και μνήμης που προκαλείται από εφαρμογές τρίτων σε διάφορους υπολογιστές, αν και η Mozilla δεν ανέφερε εάν επηρεάζει όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Επίσης, βελτιώνει την απόδοση της σελίδας όταν είναι ενεργοποιημένη η επιτάχυνση hardware.

Επιδιορθώνει επίσης ένα σφάλμα που δεν επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου, όπως το Ctrl + C, σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν αυτά τα πλήκτρα με τη λειτουργία resistFingerprinting ενεργοποιημένη και διορθώνει ένα πρόβλημα για χρήστες που θέλουν να φορτώσουν ξανά τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης. διαμορφώνοντας μια διεύθυνση URL αυτόματης ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης.

“Οι χρήστες που έχουν διαμορφώσει μια” διεύθυνση URL αυτόματης ρύθμισης του διακομιστή μεσολάβησης “και επιθυμούν να επαναφορτώσουν τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης από τη διεύθυνση URL θα βρουν απενεργοποιημένο το κουμπί Reload στο παράθυρο” Connection Settings “όταν επιλέγουν” Προτιμήσεις / Επιλογές -> Διαμεσολαβητής δικτύου -> Ρυθμίσεις “.

Το Firefox 59.0.2 αντιμετωπίζει επίσης διακοπές που ενδέχεται να προκύψουν όταν επιχειρήσετε να ακυρώσετε μια εκτύπωση όταν είναι σχεδόν στο τέλος της και ένα ζήτημα ήχου σε διάφορα συστήματα BSD όπως το FreeBSD, το OpenBSD, το NetBSD , και DragonFly BSD.

Για χρήστες Windows 7 που χρησιμοποιούν οθόνες αφής ή και ορισμένες εφαρμογές γραφείου τρίτου μέρους όπως το StickyPassword που αλληλεπιδρούν κάπως με τον Firefox μέσω των υπηρεσιών προσβασιμότητάς του, η Mozilla διορθώνει μια δέσμη τυχαίων ατυχημάτων του προγράμματος περιήγησης που αναφέρθηκαν τελευταία.

Η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί επίσης μέσω ενημερώσεων OTA (over-the-air) και όλοι οι χρήστες ενθαρρύνουν την εγκατάσταση της νέας έκδοσης το συντομότερο δυνατό ανοίγοντας το About Firefox dialog, περιμένοντας να γίνει λήψη της νέας έκδοσης και κάνοντας επανεκκίνηση στον web browser για τη νέα έκδοση που πρόκειται να εγκατασταθεί.

Mozilla

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS