ΑρχικήinetΗ Javascript εξακολουθεί να είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που πρέπει να μάθετε...

Η Javascript εξακολουθεί να είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που πρέπει να μάθετε και να το γιατί

γλώσσα

Η Javascript δεν είναι μια συνηθισμένη γλώσσα προγραμματισμού. Πρώτον, είναι από τις πιο παλιές ανάμεσα στις γλώσσες κωδικοποίησης, δημιουργημένη το 1995. Και εξακολουθεί να παραμένει μία από τις 5 πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, για περισσότερο από 20 χρόνια.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της κωδικοποίησης, επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τον τομέα αυτό ή απλά θέλετε να μάθετε προγραμματισμό, αυτή είναι σίγουρα μία γλώσσα κωδικοποίησης στην οποία αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία.

Να γιατί η Javascript εξακολουθεί να είναι μια σπουδαία γλώσσα έως και σήμερα:

  1. Υψηλότερες αποδοχές

Σύμφωνα με την Payscale, ο μέσος προγραμματιστής Javascript μπορεί να κερδίσει έως και $73k το χρόνο. Και λαμβάνοντας υπόψη το πόσο καλός είναι, θα μπορούσε να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα.

  1. Έχει αυξημένη ζήτηση

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας για τους προγραμματιστές Javascript, που σχετίζονται με τους ακόλουθους τομείς: Προγραμματισμός Λογισμικού, Ανάπτυξη Ιστού, Προγραμματισμός Ιστού, Ανάπτυξη Εφαρμογών – και υπάρχει σταθερή ζήτηση παγκοσμίως. Από τεράστιες δημόσιες επιχειρήσεις έως start up δύο ατόμων, ο καθένας χρειάζεται έναν προγραμματιστή Javascript. Αλλά ίσως αναρωτιέστε: Ποιος χρησιμοποιεί Javascript; Τοποθεσίες όπως το Netflix, το Amazon και η Google.

  1. Είναι δωρεάν

Η Javascript είναι ανοικτού κώδικα και συνεπώς ελεύθερη στη χρήση.

  1. Είναι εύκολη στη μάθηση και είναι ευπροσάρμοστη

Ίσως τα καλύτερα νέα όλων είναι ότι η Javascript είναι αρκετά εύκολο να διδαχθεί (για μια γλώσσα κωδικοποίησης) και είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιστότοπων, εφαρμογών, διακομιστών front-end, διακομιστών back-end, παιχνιδιών, εργαλείων ηλεκτρονικής συνομιλίας και πολλά ακόμα. Είναι επίσης μια επιθυμητή γλώσσα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως το Internet of Things και έχει ένα ισχυρό, ευέλικτο API.

Μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε την Javascript από μόνοι σας, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τα βασικά είναι να παρακολουθήσετε κάποια σειρά μαθημάτων. Προτιμότερη σίγουρα είναι μια online σειρά μαθημάτων, καθώς μπορείτε εύκολα να τα παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας. Η τελική επιλογή ωστόσο είναι δική σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS