ΑρχικήinetiPhone SE 2: Σχεδιάστηκε από την Apple στην Καλιφόρνια, κατασκευάζεται στην Ινδία;

iPhone SE 2: Σχεδιάστηκε από την Apple στην Καλιφόρνια, κατασκευάζεται στην Ινδία;

Η Apple πιστεύεται ότι εργάζεται σε μια δεύτερη γενιά iPhone SE, αλλά μέχρι τώρα, όλες οι φήμες που κυκλοφορούν ήταν αντιφατικές τουλάχιστον.

Τώρα, νέες πληροφορίες που προέρχονται από το tekz24, το οποίο δεν έχει μακρά διαδρομή στις πληροφορίες σχετικά με την Apple, δείχνουν ότι το iPhone SE 2 είναι πολύ απίθανο να λανσαριστεί στην εκδήλωση της εταιρείας στις 27 Μαρτίου. Αντ ‘αυτού, θα δοθεί έμφαση στα MacBooks και iPads, καθώς αναμένεται να αποκαλυφθούν πιο προσιτές εκδόσεις αυτών των δύο προϊόντων.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η συσκευή θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ινδία, αφού η Apple ξεκίνησε να κατασκευάζει συσκευές τοπικά για να συμμορφωθεί με τις κυβερνητικές απαιτήσεις και να είναι μέρος του προγράμματος Made in India.

Όμως, ενώ με την πρώτη ματιά ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να έχει νόημα, η οικοδόμηση όλων των συσκευών iPhone SE 2 στην Ινδία είναι πολύ απίθανη δεδομένου ότι η τοπική παραγωγική ικανότητα δεν μπορεί να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση της Apple. Ταυτόχρονα, οι μεγαλύτεροι εταίροι όπως η Foxconn μπορούν προφανώς να φιλοξενήσουν μέρος της παραγωγής, διασφαλίζοντας εγκαίρως τις ποσότητες που χρειάζονται παγκοσμίως.

Η ίδια έκθεση υποστηρίζει ότι το iPhone SE 2 θα μπορούσε να αναβαθμιστεί από την οθόνη 4 ιντσών της πρώτης γενιάς σε 4,2 ίντσες, με ισχύ από το chip A10. Θα διαθέτει μόνο 2GB μνήμης RAM, εάν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από την αναφερόμενη πηγή είναι σωστές και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη με αποθήκευση 32GB ή 128GB.

Ενώ οι αναλυτές ισχυρίστηκαν ότι το iPhone SE 2, εάν λανσαριστεί ποτέ, θα μπορούσε να μην έχει πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως ένα γυάλινο σκελετό που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση, η έκθεση λέει ότι δεν συμβαίνει αυτό, καθώς η Apple εξακολουθεί να θέλει να προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα στο επόμενο μικρό iPhone .

Είναι αυτονόητο ότι όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη, ειδικά εξαιτίας όλων των αντιφατικών πληροφοριών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS