ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησαν τα Windows 10 KB4088782, KB4088787 για κινητές συσκευές

Κυκλοφόρησαν τα Windows 10 KB4088782, KB4088787 για κινητές συσκευές

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει δύο αθροιστικές ενημερώσεις για τις Windows 10 Mobile συσκευές, χωρίς όμως να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιλαμβάνουν.

Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε την αθροιστική ενημέρωση KB4088782 για Windows τηλέφωνα. Υπάρχει μόνο μία έκδοση στο κατάλογο που αφορά συγκεκριμένα τις κινητές συσκευές η οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα στο οποίο τα αρχεία PDF δεν μπορούν να αναπαραχθούν στο Microsoft Edge των Windows 10 τηλεφώνων.

Υπάρχει επίσης η ενημέρωση KB4088787 για τα τηλέφωνα που δεν έχουν λάβει το Creators Update.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα στοιχεία της ενημέρωσης για τα τηλέφωνα, αν και στον κατάλογος συναντάμε βελτιώσεις για το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για κινητές συσκευές όσο και για υπολογιστές.

Windows 10

Τι θα ακολουθήσει για τα τηλέφωνα των Windows;

Ενώ αυτές οι ενημερώσεις θα μπορούσαν να μας πείσουν ότι οι Windows 10 Mobile  συσκευές εξακολουθούν να έχουν μέλλον αφού συνεχίζουν να λαμβάνουν ενημερώσεις κώδικα, στην πραγματικότητα πρόκειται μόνο για διορθώσεις ασφαλείας που έρχονται να αντιμετωπίσουν τις ευπάθειες και τα σφάλματα που ανακάλυψε πρόσφατα η Microsoft.

Τα Windows 10 Mobile έχουν τεθεί σε λειτουργία συντήρησης και αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα δεν θα έχει νέες δυνατότητες μέχρι να αποσυρθεί πλήρως, αλλά μόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Το τέλος της υποστήριξης για τα Windows 10 Mobile θα επιτευχθεί στα μέσα του 2019 όποτε θα σταματήσουν να αποστέλλονται ενημερώσεις.

Το μέλλον των Windows 10 στις κινητές συσκευές φαίνεται να είναι η έκδοση ARM που τρέχει στα chips της Qualcomm. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft εργάζεται σε μια νέα κινητή συσκευή με κωδικό όνομα Andromeda που χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή Snapdragon για να εκτελέσει την πλήρη έκδοση των Windows 10.

Η Microsoft θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη νέα συσκευή κάποια στιγμή αυτό το έτος, αλλά αυτό μένει να το δούμε στο προσεχές μέλλον.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS