ΑρχικήinetΗ Toshiba παρουσίασε τους νέους Data Denter SSDs

Η Toshiba παρουσίασε τους νέους Data Denter SSDs

Η Toshiba ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα SSD που προορίζονται για εγκατάσταση σε datacenters. Τα νέα CD5, XD5 και HK6-DC αντίστοιχα χρησιμοποιούν συνδέσεις SATA 2,5 U.2, M.2 22110 και 2,5″ SATA.

Toshiba

Και τα 3 μοντέλα χρησιμοποιούν διαφορετικούς controller της Toshiba, αλλά δίνουν έμφαση στα write/read speed και endurance στοιχεία. Λείπουν επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά των high-end SSD, αλλά εξακολουθούν να περιλαμβάνουν πλήρη προστασία στα δεδομένα σας με το full power loss protection που διαθέτουν. Όσον αφορά τη μνήμη flash θα περιέχουν την NAND Flash BiCS3 3D TLC της Toshiba.

Η Toshiba θεωρεί ότι οι datacenter SSDs και οι enterprise SSDs είναι ξεχωριστές σειρές προϊόντων, με την τελευταίο να είναι πιο κατάλληλη για διακομιστές κρίσιμης σημασίας και συμπεριλαμβάνει καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις. Οι datacenter SSDs απευθύνονται σε χρήσεις όπως cloud computing, όπου η απόδοση ή η αντοχή ενός μεμονωμένου δίσκου είναι λιγότερο ανησυχητική, διότι ο φόρτος εργασίας κατανέμεται σε εκατοντάδες SSDs ανά rack.

Το CD5 είναι ένας 2.5 “U.2 NVMe SSD με σύνδεση PCIe 3.1 x4. Χρησιμοποιεί τον ίδιο controller με το CM5 Enterprise SSD της Toshiba , αλλά δεν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως Controller Buffer (CMB) και υποστήριξη virtualization SR-IOV. Οι χωρητικότητες θα κυμαίνονται από 960Gb έως 7.68Tb και η κατανάλωση του από 6 έως 14 Watt.

Toshiba

 

 

Το XD5 είναι ένας M.2 22110 NVMe SSD, με πρόσθετο μήκος 80 χιλιοστών, σε σχέση με τους κλασσικούς SSDs M.2, δίνοντας έτσι έως και 4TB χωρητικότητα σε ένα module συν πυκνωτές για power loss protection. Ο controller του είναι σχεδιαστικά παλαιότερος σε σχέση με τους άλλους δυο όπως και το interface του. Οι χωρητικότητες του θα είναι 1.92TB και 3.84 με κατανάλωση από 2.5 έως 7 Watt.

Toshiba

Το HK6-DC είναι ο νέος SATA SSD της εταιρείας και αυτός με διαφορετικό controller και όχι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους της κατηγορίας του. To read speed του είναι στα 550Mb/s (write speed δεν ανακοίνωσε η εταιρεία) και οι χωρητικότητες θα κυμαίνονται από 960GB – 3.84ΤB με κατανάλωση από 0.6 – 5.0 Watt.

H κυκλοφορία τους αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS