ΑρχικήinetTα Windows 10 Redstone 4 θα μπορούν να εγκατασταθούν σε μόλις 30...

Tα Windows 10 Redstone 4 θα μπορούν να εγκατασταθούν σε μόλις 30 λεπτά

Η επικείμενη αναβάθμιση των Windows 10 Redstone 4 θα έχει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά τις βελτιστοποιήσεις εγκατάστασης, ενώ η Microsoft υπόσχεται ότι θα μπορούσε να διαρκέσει μόνο 30 λεπτά η διάρκεια εγκατάστασης της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στην δουλειά για τη μείωση του χρόνου εκτός σύνδεσης, καθώς η ομάδα των Windows κατάφερε να μετακινήσει περισσότερες εργασίες που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση του συστήματος στο online στάδιο. Με άλλα λόγια, ένα μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης των νέων ενημερώσεων λειτουργιών των Windows 10 ολοκληρώνεται πριν από την επανεκκίνηση του συστήματος, με τα πάντα να συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οπότε το μηχάνημα ξοδεύει λιγότερο χρόνο offline συνολικά.

Δεν θα είναι όλα τα συστήματα σε θέση να αναπτύξουν το Redstone 4 σε 30 λεπτά, καθώς αυτό εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του διαθέσιμου hardware.

Ωστόσο, η εκτέλεση περισσότερων εργασιών πριν από την επανεκκίνηση δεν επηρεάζει την απόδοση του συστήματος ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς η διαδικασία εκτελείται με χαμηλή προτεραιότητα, εγγυάται η Microsoft.

Η μείωση του χρόνου εκτός σύνδεσης είναι ένα έργο στο οποίο άρχισε να εργάζεται η Microsoft πριν από την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης Fall Creators Update και σε αυτό το σημείο ο χρόνος που πέρασε μετά την επανεκκίνηση μειώθηκε στο 38% στα 51 λεπτά. Περαιτέρω βελτιστοποιήσεις για την ενημέρωση Redstone 4 μείωσαν τον μέσο χρόνο σε μόλις 30 λεπτά, 63% κάτω σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.

“Λόγω αυτών των αλλαγών, η online φάση για την ενημέρωση δυνατοτήτων θα διαρκεί περισσότερο μέχρι να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους χρήστες, καθώς οι διαδικασίες εγκατάστασης λειτουργούν με χαμηλή προτεραιότητα, έτσι δεν θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή στην απόδοση του συστήματος “, λέει η Microsoft.

Windows

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS