ΑρχικήinetH Apple εξετάζει την περίπτωση ενός οικονομικού HomePod

H Apple εξετάζει την περίπτωση ενός οικονομικού HomePod

Οι φήμες λένε ότι η Apple εξετάζει το λανσάρισμα πιο προσιτών μοντέλων iPhone και MacBook αργότερα φέτος σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κριτικής σχετικά με τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των προϊόντων της και τώρα φαίνεται ότι αυτά τα δύο δεν είναι τα μόνα προσιτά προϊόντα στην σειρά. Ένα report της ιαπωνικής Macotakara, η οποία έχει αρκετά καλές πληροφορίες για την Apple, αποκαλύπτει ότι η γιγαντιαία εταιρεία τεχνολογίας αξιολογεί μια φθηνότερη έκδοση του HomePod, του ηχείου Siri που λανσαρίστηκε πολύ πρόσφατα και το οποίο διατίθεται σήμερα σε τρεις χώρες.

Homepod

Ενώ αυτό θα μπορούσε πράγματι να βοηθήσει την Apple να επεκταθεί στην αγορά έξυπνων ομιλητών πιο επιθετικά, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λανσάρει ένα νέο HomePod τόσο σύντομα, ειδικά δεδομένης της περιορισμένης διαθεσιμότητας της πρώτης γενιάς.

Από την άλλη πλευρά, μια οικονομικότερη έκδοση του speaker θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα στις αναδυόμενες αγορές, όπου το αρχικό HomePod δεν θα πέτυχε δεδομένης της  υψηλής τιμής του και γι ‘αυτό ακριβώς η Apple λέγεται ότι αξιολογεί προσεκτικά όλες τις επιλογές της σε αυτό το σημείο.

Ενώ ένα φθηνότερο HomePod είναι ακόμα στο τραπέζι, ένα πιο προσιτό μοντέλο του iPhone επιβεβαιώνεται. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με το θέμα δήλωσαν ότι η σειρά iPhone 2018 θα περιλαμβάνει μια συσκευή 6,1 ιντσών χρησιμοποιώντας οθόνη LCD αντί για OLED, την οποία η Apple είχε χρησιμοποιήσει στο αρχικό iPhone X.

Το αναγνωριστικό προσώπου Face ID θα προσφέρεται επίσης σε αυτό το οικονομικό iPhone, αλλά η Apple θα μπορούσε να αφαιρέσει άλλα χαρακτηριστικά premium για την μείωση του κόστους, συμπεριλαμβανομένου του 3D Touch. Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ένας διαλυτής συμφωνίας για μερικούς, ειδικά επειδή το 3D Touch ήταν γύρω από το iPhone 6 και η Apple πρέπει να βρει άλλους λιγότερο προφανείς τρόπους για να μειώσει το κόστος αυτού του iPhone εάν θέλει να πετύχει.

Όσον αφορά την τιμή, πιστεύεται ότι το νέο iPhone θα πωλούσε για $ 699 στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας το το πιο προσιτό iPhone 2018 στην αγορά.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS