ΑρχικήinetΗ Microsoft επιτέλους λανσάρει Tabs για τον File Explorer

Η Microsoft επιτέλους λανσάρει Tabs για τον File Explorer

Η έκδοση του Windows 10 Redstone 5 χτίζει το 17618 για χρήστες που έχουν εγγραφεί στο Skip Ahead του προγράμματος Windows Insider έφερε πίσω το Sets, ένα χαρακτηριστικό που η Microsoft δοκίμασε για πρώτη φορά κατά την ανάπτυξη του Redstone 4 και το οποίο αργότερα αφαιρέθηκε προσωρινά για περαιτέρω βελτιώσεις.

Αυτή η νέα κατασκευή, ωστόσο, έρχεται με μια σειρά αλλαγών σε σύγκριση με την προηγούμενη υλοποίηση των Sets και η μεγαλύτερη προσθήκη είναι η ενσωμάτωση της υποστήριξης για το λογισμικό Win32.

Τα Sets αναπτύχθηκαν αρχικά για να λειτουργούν με εφαρμογές UWP από το Microsoft Store, αλλά αυτή η κατασκευή παρουσιάζει πλήρη υποστήριξη για τα προγράμματα Win32, πράγμα που σημαίνει ότι ο File Explorer, ο ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων, τελικά αποκτά tabs.

Τα tabs στον “File Explorer” ήταν μία από τις πιο ζητούμενες, αν όχι τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες στα Windows και ενώ η Microsoft φαίνεται να αγνοεί το feedback, φαίνεται ότι ο γίγαντας του λογισμικού εργάστηκε στην πραγματικότητα σε μια τέτοια λειτουργικότητα, όχι μόνο ότι σχεδίαζε πιο προηγμένες επιλογές.

“Με τα Sets, οι εμπειρίες πρώτου μέρους όπως το Mail, το Calendar, το OneNote, το MSN News, τα Windows και το Microsoft Edge γίνονται πιο ολοκληρωμένα για να δημιουργήσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτό που είναι σημαντικό και να είστε παραγωγικοί. πιστεύουν ότι είναι η πραγματική αξία των Sets. Η πρόσθετη ενσωμάτωση εφαρμογών με τα Sets αναμένεται με την πάροδο του χρόνου, “εξηγεί η Microsoft.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στην εφαρμογή Sets και πολλοί χρήστες ενδέχεται να μην είναι ικανοποιημένοι με το πώς λειτουργούν οι καρτέλες στο File Explorer.

Για παράδειγμα, ενώ μπορείτε να ανοίξετε πολλές καρτέλες στο File Explorer, δεν μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε ένα συγκεκριμένο φάκελο για να δημιουργήσετε μια νέα καρτέλα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να ανοίξετε μόνο νέα παράθυρα και χωρίς υποστήριξη “drag and drop” για καρτέλες από το ένα παράθυρο σε άλλο, αυτό δεν έχει καμία διαφορά.

Επίσης, εάν χρησιμοποιήσατε ήδη τον File Explorer και κάνατε κλικ στο κουμπί + για να δημιουργήσετε μια νέα καρτέλα, δεν λανσάρει μια νέα παρουσία στον file manager, αλλά αντ ‘αυτού θα σας μεταφέρει στην αρχική οθόνη του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε τον File Explorer πληκτρολογώντας το όνομά της στο πλαίσιο αναζήτησης, αλλά πάλι, αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο από ό, τι πρέπει και δεν είναι μια απλή εμπειρία.

Αφήνοντας όλα τα σφάλματα στην άκρη, είναι καλό να έχουμε καρτέλες στο File Explorer και ελπίζουμε ότι η Microsoft θα βελτιώσει τη λειτουργικότητά της πριν λανσαριστεί στο Redstone 5 για όλους τους χρήστες. Ωστόσο, παραμένει να δούμε πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει ως μέρος των αρχείων Explorer.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS