ΑρχικήinetWileyfox: Οικονομική παρακμή για την εταιρεία που υποστηρίζει τα Windows phones

Wileyfox: Οικονομική παρακμή για την εταιρεία που υποστηρίζει τα Windows phones

Η Wileyfox είναι μία από τις εταιρείες που επενδύει στα κινητά τηλέφωνα των Windows σε μια εποχή που κανείς δεν πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο, και απ’ ότι φαίνεται, μερικές από αυτές τις μάλλον αμφιλεγόμενες αποφάσεις έχουν προκαλέσει περισσότερη κακό παρά καλό.

Σύμφωνα με έναν υπάλληλο της εταιρείας, η Wileyfox βρίσκεται τώρα σε πολύ δύσκολη θέση λόγω οικονομικών προβλημάτων και το μέλλον της επιχείρησης είναι αβέβαιο καθώς δεν μπορούν να απαντηθούν ακόμη βασικά ερωτήματα όπως η μακροπρόθεσμη υποστήριξη για τα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με αναφορές, η οικονομική παρακμή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, όταν η ρωσική τράπεζα Promsvyazbank, η οποία ήταν ο κύριος υποστηρικτής της κινητής αγοράς, εισήλθε σε πτώχευση. Η Wileyfox αναφέρει σε μια δήλωση ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει αδιάλειπτη υποστήριξη και εξυπηρέτηση για όλα τα κινητά τηλέφωνα και ελπίζει σε μια αναδιάρθρωση της ομάδας.Wileyfox

«Σκοπός της διοίκησης είναι η αναδιάρθρωση του ομίλου Wileyfοx, η μείωση της βάσης του κόστους στην Ευρώπη και η διασφάλιση του μέλλοντός του σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Λυπάμαι, ως εκ τούτου, διότι ορισμένες απολύσεις ήταν αναπόφευκτες στην WFE αλλά ο όμιλος συνεργάζεται με τους επηρεαζόμενους για να εξασφαλίσει ότι έχουν την απαραίτητη υποστήριξη για την εξεύρεση εναλλακτικής απασχόλησης.» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ενώ η Wileyfοx επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στην κατασκευή προσιτών τηλεφώνων Android, η εταιρεία εξέτασε επίσης τα Windows Mobile 10 και ξεκίνησε το μοντέλο Wileyfox Pro τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η συσκευή έτρεχε τα Windows 10 Mobile, διέθετε οθόνη 5 ιντσών, μνήμη RAM 2GB, αποθήκευση 16GB και αποσπώμενη μπαταρία. Η Wileyfox υποσχέθηκε να υποστηρίξει αυτή τη συσκευή μέχρι τα μέσα του 2020, αν και με αυτή την οικονομική δυσκαμψία, μένει να δούμε πώς θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS