ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί την Cortana για το iPad της Apple

Η Microsoft κυκλοφορεί την Cortana για το iPad της Apple

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι η δική της ψηφιακή βοηθός, Cortana, μπορεί να εγκατασταθεί και στο iPad της Apple, αφού η εφαρμογή έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι για τα iPhone.

Η έκδοση iPad της Cortana δημοσιεύεται τώρα στο App Store με μια διασύνδεση και διάταξη που βελτιστοποιούνται ειδικά για το tablet. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να ωφεληθεί από τον πρόσθετο χώρο της οθόνης και να παρουσιάσει αποτελέσματα και αλληλεπιδράσεις με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στις επίσημες σημειώσεις κυκλοφορίας της έκδοσης 2.6.8, η Microsoft ισχυρίζεται επίσης ότι η Cοrtana είναι πλέον 20% πιο σταθερή, αν και η ίδια δήλωση είχε αναφερθεί και για το αρχείο αλλαγών της προηγούμενης έκδοσης.Cortana

Η Cortana της Microsoft φέρνει στα iOS σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με όλους τους άλλους ψηφιακούς βοηθούς, αν και είναι αυτονόητο ότι δεν έχει την εγγενή ενσωμάτωση της Siri.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε τρέξει την εφαρμογή για να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την Cortana. Δυστυχώς, ορισμένες λειτουργικότητες εκλείπουν, όπως η βοηθός να απαντάει στις εντολές σας όταν κλειδωθούν οι συσκευές.

Αυτοί είναι περιορισμοί της Apple που η Microsoft δεν μπορεί να παραβλέψει, αλλά από την άλλη πλευρά, η εταιρεία ελπίζει ότι οι χρήστες που δεσμεύονται στο δικό της οικοσύστημα εφαρμογών θα κολλήσουν με την προσωπική βοηθό της.

Στα iOS, η Cortana διαθέτει επίσης υποστήριξη για το iPhone X και προσαρμόζεται τέλεια στην αναλογία οθόνης και τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο σχεδιασμό με μια εγκοπή στην κορυφή της. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα μοντέλα iPhone και iPad που εκτελούν iOS 9 ή νεότερη έκδοση και προς το παρόν υποστηρίζει μόνο αγγλικά.

Παραμένει να δούμε πόσοι χρήστες iPad θα αντικαταστήσουν τη Siri με την Cοrtana.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS