ΑρχικήinetMicrosoft: H Cortana γίνεται 20% γρηγορότερη σε Android και iOS

Microsoft: H Cortana γίνεται 20% γρηγορότερη σε Android και iOS

Cortana: Η Microsoft είναι πολύ πρόθυμη να βελτιώσει τις εφαρμογές και υπηρεσίες Android και iOS, ώστε να κάνει την εμπειρία των χρηστών όσο το δυνατόν καλύτερη.

Αρχικά, ένα χαρακτηριστικό αποκλειστικά για τα Windows, η Cortana, έχει βελτιωθεί στα iOS and Android, με τα iPhone και iPad να σημειώνουν αξιοσημείωτη αναβάθμιση επιδόσεων.

Η Cortana θα ενεργοποιείται 20% πιο γρήγορα σε ένα iPhone, σύμφωνα με τα στοιχεία της Microsoft, και αν νομίζετε ότι δεν είναι κάτι πραγματικά σημαντικό, κάνετε λάθος.Cortana

Η ενεργοποίηση της Cοrtana κατά 20% γρηγορότερα καθιστά πολύ καλύτερη την εμπειρία σε όλες τις στιγμές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, πράγμα που είναι σημαντικό ιδιαίτερα σε ένα iPhone όπου οι χρήστες έχουν ήδη απολαύσει τις ικανότητες της Siri.

Προφανώς, η μεγάλη πρόκληση της Microsoft στο iOS είναι να πείσει τους χρήστες ότι η Cοrtana είναι μια καλύτερη επιλογή από την Siri την οποία βέβαια η Apple φροντίζει να αναβαθμίζει συνεχώς.

Η Cortana διαθέτει την ενσωμάτωση των Windows 10 με τρόπο που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πολλαπλή πρόσβαση στο Internet, γεγονός πολύ χρήσιμο για τους Mac χρήστες.

Αυτή είναι μια στρατηγική που η Microsoft έχει επίσης αγκαλιάσει στο Android και μέσω της Cortana προσπαθεί να κρατήσει συγχρονισμένους τους υπολογιστές με τα κινητά τηλέφωνα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Cοrtana (2.6.7 σήμερα) από το App Store.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS