ΑρχικήinetWhatsApp: σταμάτησε να λειτουργεί σε BlackBerry OS και Windows Phone 8

WhatsApp: σταμάτησε να λειτουργεί σε BlackBerry OS και Windows Phone 8

Από σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2018, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη δημοφιλή εφαρμογή WhatsApp Messenger σε συσκευές BlackBerry OS και BlackBerry 10, ούτε συσκευές Windows Phone 8.0 ή παλαιότερες.

Τον Φεβρουάριο του 2016, η WhatsApp εξήγησε ότι θα επικεντρωθεί περισσότερο στις πλατφόρμες iOS και Android, αντί για τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν τα BlackBerry και η Nokia και αυτό για να μπορέσει να επεκτείνει τις λειτουργίες της εφαρμογής στο μέλλον.

Στο τέλος του 2016, σταμάτησε να δουλεύει με τα Symbian S60, iPhone 3GS και άλλες συσκευές iPhone που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα iOS 6 της Apple, τις συσκευές Windows Phone 7, καθώς και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί λειτουργικά συστήματα Android 2.1 και Android 2.2.

“Εξετάζοντας τα επόμενα επτά χρόνια, θέλουμε να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στις κινητές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών “, δήλωσε η WhatsApp. “Ενώ αυτές οι κινητές συσκευές αποτελούν σημαντικό μέρος της ιστορίας μας, δεν προσφέρουν το είδος των δυνατοτήτων που χρειάζεται για να επεκτείνουμε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μας στο μέλλον. ”

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αυτές οι συσκευές που λειτουργούν με τα κινητά λειτουργικά συστήματα BlackBerry OS, BlackBerry 10 και Windows Phone 8.0 ότι το WhatsApp Messenger θα σταματήσει να λειτουργεί από σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2018. Με άλλα λόγια, δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μηνυμάτων της WhatsApp σε οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές πια.

Εάν εξακολουθείτε να είστε κάτοχος κινητής συσκευής που τρέχει BlackBerry OS, BlackBerry 10 ή Windows Phone 8.0 και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Messenger, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε ένα νεώτερο, πιο σύγχρονο smartphone που να τρέχει iOS ή Android. Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2018, η WhatsApp θα εγκαταλείψει επίσης τη στήριξη των συσκευών Nokia S40, ενώ το Android 2.3.7 και τα παλαιότερα δεν θα υποστηρίζονται πλέον μετά την 1η Φεβρουαρίου 2020.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS