ΑρχικήinetΗ OnePlus κυκλοφορεί το πρώτο Open OxygenOS Beta

Η OnePlus κυκλοφορεί το πρώτο Open OxygenOS Beta

Η OnePlus κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση Open Beta του ενσωματωμένου κινητού λειτουργικού συστήματος OxygenOS που βασίζεται στο τελευταίο Android 8.0 “Oreo” της Google για συσκευές OnePlus 5T.

Όταν η OnePlus κυκλοφόρησε το smartphone ΟnePlus 5T τον Νοέμβριο του 2017, κυκλοφόρησε στο κοινό με το λειτουργικό σύστημα “Nougat” Android 7.1.1, υποσχόμενη να ανοίξει τον Δεκέμβριο το δημόσιο beta testing ενός OxygenOS βασισμένου σε Android 8.0 “Oreo”.

Και κράτησαν την υπόσχεση τους, κυκλοφορόντας την πρώτη ενημέρωση λογισμικού OxygenOS Open Beta βασισμένη στο Android 8.0 “Oreo” για συσκευές OnePlus 5T στα τέλη Δεκεμβρίου 2017. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης το Android Security Patch του Δεκεμβρίου, όπως και η ενημέρωση του OxygenOS Open Beta 3 για το ΟnePlus 5, το οποίο φέρνει το χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος προσώπου του ΟnePlus 5T.

“Ανακοινώνοντας την πρώτη μας έκδοση Open Beta για το OnePlus 5T σήμερα, το Open Beta βασίζεται στο Android 8.0 για το OnePlus 5T είναι διαθέσιμο για λήψη τώρα”, δήλωσε ο Teja Naga Bharan στην ανακοίνωση του φόρουμ.

Εκτός από την ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού Android Security Patch του Δεκεμβρίου, η ενημέρωση του λογισμικού OxygenOS Open Beta 1 για το ΟnePlus 5T προσθέτει πολλές βελτιώσεις στον Launcher βελτιστοποιώντας το στυλ συντόμευσης εφαρμογών, συνδυάζοντας επιλογές εικονιδίων με συντομεύσεις εφαρμογών και επιτρέποντας μεταφορτώσεις φωτογραφιών στο Shot στην υπηρεσία του ΟnePlus.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς οι χρήστες λαμβάνουν επίσης μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του Android Oreo, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης PiP (Picture-in-Picture), έξυπνης επιλογής κειμένου, αυτόματης συμπλήρωσης, που θυμάται τις συνδέσεις σας με την άδειά σας, τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, καθώς και ένα ολοκαίνουριο σχεδιασμό γρήγορων ρυθμίσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS