ΑρχικήinetΤο "Ring in the New Year Challenge" επιστρέφει το 2018 στο Apple...

Το “Ring in the New Year Challenge” επιστρέφει το 2018 στο Apple Watch

Οι ιδιοκτήτες του Apple Watch λαμβάνουν πλέον ειδοποιήσεις σχετικά με το “Ring in the New Year Challenge”  το οποίο μπορείτε να κερδίσετε μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Apple δίνει στους χρήστες το “Ring in the New Year Challenge” αν τηρούν τις προϋποθέσεις. Είναι μια μοναδική, ειδική πρόκληση που πρέπει να κερδηθεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, για επτά συνεχόμενες ημέρες μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Η Apple θέλει τους χρήστες της να ξεκινήσουν το νέο έτος ισχυρό απονέμοντας στους χρήστες του Apple Watch το επίτευγμα “Ring in the New Year Challenge”, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017.

Για να κερδίσετε το “Ring in the New Year Challenge” στο Apple Watch πρέπει να κλείσετε καθημερινά για επτά συνεχόμενες ημέρες τον Ιανουάριο του 2018 και τους τρεις δακτυλίους Δραστηριότητας (Move, Exercise, and Stand).

Τα καλά νέα είναι ότι πρέπει να κλείσετε τους τρείς δακτυλίους καθημερινά για επτά συνεχόμενες ημέρες, από Δευτέρα έως Κυριακή. Το επίτευγμα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως για όλα τα μοντέλα Apple Watch.

Θεωρούμε ότι αυτό είναι μια αρκετά εύκολη δοκιμασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία, ειδικά εάν έχετε χαμηλή στόχευση στη συσκευή σας. Ωστόσο, οι άλλοι δύο δακτύλιοι δεν μπορούν να αλλάξουν και θα πρέπει να αθληθείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για επτά ημέρες στη σειρά καθώς και να παραμείνετε ακίνητοι τουλάχιστον ένα λεπτό σε 12 διαφορετικές ώρες καθ ‘όλη τη διάρκεια μιας ημέρας.

Ring in the New Year Challenge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS