Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Ο Android Browser της Microsoft αναβαθμίστηκε ξανά

Η Microsoft λαμβάνει πολύ σοβαρά την διατήρηση των εφαρμογών στο Android πάντα ενημερωμένες, έτσι οι νέες εκδόσεις κυκλοφορούν με απίστευτο ρυθμό, κάποιες φορές δύο φορές την εβδομάδα.

Μετά την κυκλοφορία μιας άλλης μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Launcher, το οποίο έφτασε πρόσφατα τα 10 εκατομμύρια downloads στο Android, η εταιρεία άλλαξε την εστίαση στον browser Edge, οπότε και μια νέα έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτό που παίρνουμε είναι ένα σύνολο βελτίωσης επιδόσεων και διορθώσεων σφαλμάτων, καθώς ο Microsoft Edge διανύει ακόμα τις πρώτες ημέρες του στο Android.

Το Microsoft Edge για Android έχει φθάσει έτσι στην έκδοση 1.0.0.1272 και επίσης εξελίσσεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές που κυκλοφόρησε η εταιρεία για την πλατφόρμα Android.

Δεδομένου αυτού του γρήγορου ρυθμού ενημέρωσης, ο Edge αυξάνεται αρκετά γρήγορα από την άποψη του αριθμού των λήψεων και νωρίτερα αυτό το μήνα ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου επισκέψεων στο Google Play Store. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google, ο Microsoft Edge για Android προσεγγίζει τώρα τις 5 εκατομμύρια λήψεις.

Ο Edge τρέχει αρκετά άψογα στο Android, αν και δεν είναι μυστικό ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει μια πλήρως εξοπλισμένη εναλλακτική λύση στα Google Chrome και Mozilla Firefox. Είναι μια πραγματικά πολύ γρήγορη λύση και προσφέρει δυνατότητες όπως κωδικό πρόσβασης και συγχρονισμό σελιδοδεικτών, αλλά εξακολουθεί να μην διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν και άλλα δημοφιλέστερα προγράμματα περιήγησης Android.

Προφανώς, δεδομένου ότι ο Edge εξακολουθεί να είναι μια νέα εφαρμογή στο Android, θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου και η Microsoft υπόσχεται ότι θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά με βάση τα σχόλια των χρηστών. Επομένως, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να στείλετε τις προτάσεις σας στην εταιρεία για να βελτιωθεί σημαντικά η εφαρμογή στις επόμενες κυκλοφορίες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *