Ομάδα κατασκοπείας, χρησιμοποίησε το CVE-2018-8589 Windows Zero-Day σε επιθέσεις στη Μέση Ανατολή
infosec

Ομάδα κατασκοπείας, χρησιμοποίησε το CVE-2018-8589 Windows Zero-Day σε επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Η Kaspersky αποκάλυψε ότι το CVE-2018-8589 Windows zero-day που διορθώθηκε από το Microsoft Nov. 2018 Patch Tuesday, έχει εκμεταλλευτεί από...
Read More
infosec

WordPress: Ποιες εκδόσεις plugin δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις;

WordPress: Ποιες εκδοχές plugin δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις; Ένα νέο ελάττωμα στο δημοφιλές WordPress έχει οδηγήσει στην εκμετάλλευση πολυάριθμων sites που...
Read More
infosec

Το Bitlocker της Microsoft διακυβεύεται λόγω κακής κρυπτογράφησης SSD

Η μη επαρκής ασφάλεια των υπολογιστών, μπορεί μερικές φορές να έχει άσχημα αποτελέσματα, όπως ανακάλυψαν ερευνητές από την Ολλανδία. Διαπίστωσαν...
Read More
infosec

Greunion: Δύο σημαντικές νίκες στους διαγωνισμούς DefCamp και CSAW’s CTF!

Η Greunion, η καταξιωμένη πλέον ομάδα CTF, που προπονεί την ελληνική αποστολή για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge,...
Read More
infosec

Facebook: Η χτεσινή διακοπή λειτουργίας ήταν απλώς ένα τεστ ρουτίνας

Μήπως το Facebook «κατέρρευσε» εχθές και σε εσάς; Το ίδιο συνέβη σε πολλούς users, στον κόσμο του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής...
Read More
Latest Posts

Ο Android Browser της Microsoft αναβαθμίστηκε ξανά

Η Microsoft λαμβάνει πολύ σοβαρά την διατήρηση των εφαρμογών στο Android πάντα ενημερωμένες, έτσι οι νέες εκδόσεις κυκλοφορούν με απίστευτο ρυθμό, κάποιες φορές δύο φορές την εβδομάδα.

Μετά την κυκλοφορία μιας άλλης μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Launcher, το οποίο έφτασε πρόσφατα τα 10 εκατομμύρια downloads στο Android, η εταιρεία άλλαξε την εστίαση στον browser Edge, οπότε και μια νέα έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτό που παίρνουμε είναι ένα σύνολο βελτίωσης επιδόσεων και διορθώσεων σφαλμάτων, καθώς ο Microsoft Edge διανύει ακόμα τις πρώτες ημέρες του στο Android.

Το Microsoft Edge για Android έχει φθάσει έτσι στην έκδοση 1.0.0.1272 και επίσης εξελίσσεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές που κυκλοφόρησε η εταιρεία για την πλατφόρμα Android.

Δεδομένου αυτού του γρήγορου ρυθμού ενημέρωσης, ο Edge αυξάνεται αρκετά γρήγορα από την άποψη του αριθμού των λήψεων και νωρίτερα αυτό το μήνα ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου επισκέψεων στο Google Play Store. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google, ο Microsoft Edge για Android προσεγγίζει τώρα τις 5 εκατομμύρια λήψεις.

Ο Edge τρέχει αρκετά άψογα στο Android, αν και δεν είναι μυστικό ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει μια πλήρως εξοπλισμένη εναλλακτική λύση στα Google Chrome και Mozilla Firefox. Είναι μια πραγματικά πολύ γρήγορη λύση και προσφέρει δυνατότητες όπως κωδικό πρόσβασης και συγχρονισμό σελιδοδεικτών, αλλά εξακολουθεί να μην διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν και άλλα δημοφιλέστερα προγράμματα περιήγησης Android.

Προφανώς, δεδομένου ότι ο Edge εξακολουθεί να είναι μια νέα εφαρμογή στο Android, θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου και η Microsoft υπόσχεται ότι θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά με βάση τα σχόλια των χρηστών. Επομένως, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να στείλετε τις προτάσεις σας στην εταιρεία για να βελτιωθεί σημαντικά η εφαρμογή στις επόμενες κυκλοφορίες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *