ΑρχικήinetΑν είστε ιδιοκτήτης του νέου MacBook Pro αυτό το gadget σας είναι...

Αν είστε ιδιοκτήτης του νέου MacBook Pro αυτό το gadget σας είναι απαραίτητο

 

MacBookΕάν ένα MacBook Pro βρίσκεται στη λίστα των δώρων σας αυτά τα Χριστούγεννα (ακόμη και αν προέρχεται από τον εαυτό σας), πιθανότατα είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και ανήσυχοι. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Με κάθε νέο προϊόν της Apple έρχεται η αναπόφευκτη εξαφάνιση κάποιου άλλου – και αυτή τη φορά είναι η αξιόπιστη θύρα USB.

Αν έχετε ήδη ένα MacBook Pro, γνωρίζετε ήδη πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι να βρείτε θύρες USB μεταξύ όλων των συσκευών σας. Αλλά με τη νέα έκδοση, έχει καταργηθεί εντελώς η λειτουργία USB A, αφήνοντας σας στην πολύ δύσκολη θέση να μην έχετε που να συνδέσετε το αγαπημένο σας πληκτρολόγιο ή έναν σκληρό δίσκο.

Το HomeSpot Hub-USB C για MacBook Pro είναι το gadget που χρειάζεται κάθε ιδιοκτήτης ενός νέου MacBook Pro. Ο κόμβος συνδέεται στη θύρα USB-C και προσθέτει επιπλέον δύο θύρες USB-C, τρεις θύρες USB-A, μια θύρα SD και μια θύρα microSD.

Όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός του τηλεφώνου σας για να συνδέσετε το iPad σας, αλλά δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την ενημέρωση κάθε εξαρτήματος που διαθέτετε στο USB C. Το Hub HomeSpot USB-C είναι επίσης συμβατό με τα μοντέλα του 2016 και 2017 MacBook Pro 13 “και 15” έτσι είναι πιθανότερο ότι θα συνεργαστεί με το δικό σας αν το αγοράσατε πρόσφατα.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα τώρα για $ 54.99, με 65% έκπτωση από τα 159,99 δολάρια για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού GIFTSHOP15 για επιπλέον έκπτωση 15%.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS