ΑρχικήinetChrome 63: Κυκλοφόρησε για Linux, Mac και Windows

Chrome 63: Κυκλοφόρησε για Linux, Mac και Windows

H Google κοινοποίησε το Chrome 63 web browser στο σταθερό κανάλι για όλα τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των GNU / Linux, macOS και Microsoft Windows.

Η Beta έκδοση του κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου υποσχόμενη πολλές σημαντικές αλλαγές για τους προγραμματιστές όπως ένα νέο Device Memory API, async  γεννήτριες, δυναμικές μονάδες καθώς και διάφορες αλλαγές στο UI. Να σημειώσουμε ότι έφερε σημαντικές βελτιώσεις στον κινητήρα Blink και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.Chrome 63

Οι βελτιώσεις στις μηχανές αναζήτησης του Blink που εφαρμόζονται στο Chrome 63 βελτιώνουν θέματα όπως DOM, CSS, HTML, MediaStream, JavaScript, συνδέσεις, γραμματοσειρές, δίκτυο, αποθήκευση και αισθητήρα. Η ενημερωμένη έκδοση επαναπροσδιορίζει επίσης τη σελίδα chrome: // flags και τροποποιεί τα αναπτυσσόμενα δικαιώματα για μια καλύτερη εμπειρία του Google Chrome.

Το Chrome 63 προσφέρει επίσης υποστήριξη για την λειτουργία “display: minimal-ui” επιτρέποντας στους προγραμματιστές web να δημιουργήσουν UI για χρήστες που χρησιμοποιούν Chrome Custom Tabs. Έχετε επίσης στη διάθεση σας μια νέα συντόμευση που διευκολύνει τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο Site Certificate των σελίδων.

Με τη νέα έκδοση του Chrome 63, η Google περιλαμβάνει 37 διορθώσεις ασφαλείας για  τα WebAssembly, χρήση στο PDFium και libXML, URL Spoof στο Omnibox, πρόβλημα με την εφαρμογή SPAKE στο BoringSSL, διαρροή διεύθυνσης URL στο Blink καθώς και τα εκτός πλαισίου γράμματα σε Skia και QUIC.

Πληροφοριακά, η Google κυκλοφόρησε σήμερα το Chrome 63 για Android web browser στο Google Play Store προσθέτοντας ένα νέο pop-up δικαιώματα αναβάθμισης ιστότοπου, επανασχεδιασμένη σελίδα chrome: // flags, ολοκαίνουργια εισαγωγή για το Chrome Home καθώς και τις διορθώσεις ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην έκδοση για υπολογιστές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS