ΑρχικήinetΤα Windows 10 Redstone 4 ISOs είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη

Τα Windows 10 Redstone 4 ISOs είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα πρώτα Windows 10 Redstone 4 ISOs και η επόμενη έκδοση των Windows 10 αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2018.Redstone 4 ISOs

Τα Windows 10 Redstone 4 βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει ήδη πριν από την κυκλοφορία του Fall Creators Update στα μέσα Οκτωβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα αποστάλθηκαν στα μέλη του προγράμματος Windows Insider στο Ahead ring και στην συνέχεια προωθήθηκαν και στο Fast ring.

Εφόσον λοιπόν οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς η εταιρεία διαθέτει πλέον επίσημα τα νέα ISO για εγκατάσταση.

Τα Windows 10 Redstone 4 build 17025 ISOs βρίσκονται στο διαδίκτυο για τους εσωτερικούς χρήστες καθιστώντας εύκολο για τον οποιοδήποτε να ξεκινήσει τη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος χωρίς να βασίζεται στο Windows Update.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις ISO διαθέσιμες αυτή τη στιγμή: Windows 10 Insider Preview build 17025, Windows 10 Insider Preview Enterprise και Windows 10 Insider Preview Home China. Το καθένα έρχεται με δύο ISOs (32- και 64-bit) οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το σωστό για τον υπολογιστή σας.

Η Microsoft προσφέρει επίσης ένα πακέτο προεπισκόπησης Symbols MSI Insider, πακέτα λειτουργιών on Demand, ένα πακέτο γλωσσών και μια δέσμη inbox apps. Όλα είναι διαθέσιμα από την ίδια σελίδα λήψης.

Να σημειώσουμε ότι τα Windows 10 Redstone 4 ISOs αναμένεται να οριστικοποιηθούν την άνοιξη του 2018 και όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες ενημερώσεις, οι insiders θα είναι οι πρώτοι που θα τα αποκτήσουν. Τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες καθώς η εταιρεία βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS