ΑρχικήinetΈρχεται το “Crown”: Η Samsung ξεκινάει την ανάπτυξη του Galaxy Note 9

Έρχεται το “Crown”: Η Samsung ξεκινάει την ανάπτυξη του Galaxy Note 9

Η Samsung προετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάπτυξη του Galaxy Note 9, με μια νέα έκθεση που αποκαλύπτει ότι το έργο έχει εσωτερική ονομασία “crown”.

Note

Ενώ η εταιρεία της Νότιας Κορέας προφανώς δεν αποκαλύπτει τίποτα για τις μελλοντικές συσκευές, ο The Investor γράφει ότι η πιλοτική παραγωγή προγραμματίζεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους, οπότε οι διαρροές που αποκαλύπτουν πρώιμα πρωτότυπα αναμένεται να περάσουν μέσα σε λίγους μήνες.

Όσον αφορά την κωδική ονομασία της συσκευής, η Samsung φέρεται να αποκαλεί το Note 9 “crown,” και η αναφερόμενη πηγή λέει αυτό σε μια ένδειξη που δείχνει τις φιλοδοξίες της εταιρείας για την επερχόμενη συσκευή. Η Samsung είναι γνωστή ως η εταιρεία που το κωδικό όνομα που επιλέγει να υπονοεί τον στόχο κάθε νέου προϊόντος και, στην περίπτωση του Note 9, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι η εταιρεία θέλει να κάνει την συσκευή ηγέτη του τομέα phablet.

Το υπάρχον Samsung Galaxy Note 8 έχει την κωδική ονομασία “Baikal”, και αυτή καθεαυτή είναι μια υπόδειξη στην edge-to-edge οθόνη χρησιμοποιήθηκε στη συσκευή. Το Baikal είναι μια από τις μεγαλύτερες λίμνες στη Ρωσία και την Ευρώπη, και στο Note 8, αντιπροσωπεύει την οθόνη που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Samsung Galaxy Note 9, αλλά μια συγκεκριμένη υπερβολικά συζητημένη τεχνολογία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο μοντέλο είναι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην οθόνη.

Και η Samsung και η Apple δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, πιστεύεται ότι το Galaxy Note 9 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα το υιοθετήσει, καθώς το iPhone έχει εγκαταλείψει εντελώς τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, στοιχηματίζοντας αντ ‘αυτού στην αναγνώριση προσώπου.

Οι άνθρωποι κοντά στο θέμα δήλωσαν ότι ο νέος αισθητήρας δεν θα είναι έτοιμος για το Galaxy S9 που θα έρθει στις αρχές του 2018, οπότε η Samsung θα λανσάρει την συσκευή με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, όπως και στο υπάρχον μοντέλο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS