ΑρχικήinetΤα τελευταία θέματα του Pixel 2 είναι ηχητικά!

Τα τελευταία θέματα του Pixel 2 είναι ηχητικά!

Μετά από να ασχοληθεί με όλα τα είδη των προβλημάτων οθόνης, εμφανίζεται ένα άλλο πρόβλημα με το smartphone της Google. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ζήτημα ήχου: οι χρήστες στα επίσημα φόρουμ της Google και σε άλλα μέρη αναφέρουν περίεργους ήχους που προέρχονται από τα ηχεία Pixel 2.

pixel

Οι πελάτες παραπονούνται για ένα “κλικ” και τον “πολύ υψηλό ήχο της φωνής” που προέρχονται από το Pixel 2 και το Pixel 2 XL. Οι περισσότερες αναφορές στα φόρουμ αναφέρουν ότι οι θόρυβοι προέρχονται από το επάνω ή το κάτω ηχείο στο Pixel 2 και το Pixel 2 XL. Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι οι ήχοι έρχονται κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ενώ άλλοι χρήστες λένε ότι οι ήχοι συμβαίνουν κάθε φορά που η οθόνη είναι ενεργοποιημένη.

Οι περισσότεροι χρήστες ενημερώνονται έτσι ώστε να επιστρέψουν τις συσκευές τους αφού έρθουν σε επαφή με την υποστήριξη, αλλά τουλάχιστον ένα άτομο ισχυρίζεται ότι τους είπαν ότι αυτό το ζήτημα θα ήταν patched σε μια επερχόμενη ενημέρωση. Μια πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσετε το NFC, το οποίο ορισμένοι χρήστες λένε ότι σταματά ή μειώνει τους θορύβους.

Τα θέματα ήχου είναι το πιο πρόσφατο πρόβλημα ελέγχου ποιότητας που προέρχεται από το τμήμα υλικού της Google. Η οθόνη του Pixel 2 XL που είναι κατασκευασμένη από την LG δεν αντέχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, παρουσιάζοντας μια κοκκώδη εικόνα με χαμηλή φωτεινότητα, μετατόπιση χρωμάτων και άλλα θέματα. Το Google Home Mini είχε και προβλήματα επίσης. Μετά τις αναφορές για τη συνεχή καταγραφή του λόγω ελαττωματικής επιφάνειας αφής, η Google έστειλε μια ενημερωμένη έκδοση για να απενεργοποιήσει την επιφάνεια αφής σε όλα τα Google Home Minis για πάντα. Το hardware της Google είναι υπέροχο όταν λειτουργεί, αλλά τα στοιχεία ότι η εταιρεία έχει πρόβλημα του ελέγχου ποιότητας συσσωρεύονται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS