ΑρχικήinetΓνωρίστε το Surface Book 2 με νέα έκδοση 15 ιντσών!

Γνωρίστε το Surface Book 2 με νέα έκδοση 15 ιντσών!

Το Surface Book είναι το πιο πρόσφατο (και ίσως το τελευταίο) μέλος της οικογένειας Surface που λαμβάνει αναβάθμιση φέτος, με την Microsoft να ανακοινώνει σήμερα το μοντέλο δεύτερης γενιάς που εισάγει μια δέσμη αναβαθμίσεων.Surface Book

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν λεπτές διαφορές όσον αφορά τον σχεδιασμό, οπότε η άρθρωση υπογραφής παραμένει εκεί. Σε όσους από εσάς δεν άρεσε αυτή η λεπτομέρεια υπάρχει η εναλλακτική του Surface Laptop που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος και διαθέτει πιο παραδοσιακό σχεδιασμό.

Η νέα έκδοση απευθύνεται σε χρήστες που ήθελαν την άνεση ενός φορητού υπολογιστή σε συνδυασμό με τις δυνατότητες υλικού του Surface Book. Οι προδιαγραφές του Surface Book 2 θα κάνουν πολλούς ιδιοκτήτες MacBook να κλαίνε τα λεφτά τους.

Η οθόνη 15 ιντσών έχει ανάλυση 3240×2160 pixel με 260 PPI και τροφοδοτείται από ένα chip όγδοης γενιάς Intel quad-core i7-8650U που εκτελείται σε 4,2 GHz σε λειτουργία max turbo. Η CPU έχει αντιστοιχιστεί με 16GB μνήμης RAM και η Microsoft πωλεί τη συσκευή με 3 διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης που κυμαίνονται μεταξύ 256GB και 1TB SSD.

Το Surface Book ενδείκνυται για παιχνίδια καθώς είναι εξοπλισμένο με NVIDIA GeForce GTX 1060 με  6GB graphic memory αλλά και για χρήση γραφείου εφόσον ζυγίζει μόνο 4,2 κιλά.

Το Surface Book 2 έρχεται με οθόνη 13,5 ιντσών με ανάλυση 3000×2000 pixel και 267 PPI και το βασικό μοντέλο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή i5 της 7ης γενιάς με μνήμη RAM 8GB. Το κορυφαίο μοντέλο τροφοδοτείται από το ίδιο chip με το 15-ιντσών μοντέλο με 16GB και τις ίδιες επιλογές αποθήκευσης.  Αυτή τη φορά, η κάρτα γραφικών είναι η NVIDIA GeForce GTX 1050 με γραφική μνήμη 6GB, η οποία είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 2 θύρες USB-A και 1 θύρα USB-C, αλλά και με τη θύρα σύνδεσης Surface, υποδοχή κάρτας SD, υποδοχή ακουστικών και Bluetooth 4.1. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη και μια κάμερα Windows Hello, καθώς και ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό με κίνηση 1,55 mm.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS