ΑρχικήinetMicrosoft: "Δεν πειράζει αν οι χρήστες μας χρησιμοποιούν iPhone ή Android"

Microsoft: “Δεν πειράζει αν οι χρήστες μας χρησιμοποιούν iPhone ή Android”

H Microsoft επιβεβαίωσε τελικά ότι το Windows Phone είναι πλέον νεκρό και ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που διατίθενται σε Android και iOS.Microsoft

Ο Joe Belfiore, υπεύθυνος για τα Windows και Microsoft Edge, εξήγησε ότι παρόλο που εγκαταλείπουν τα Windows Phones θέλουν να παραμείνουν δίπλα στους χρήστες που επιλέγουν τα IPhones και Androids.

Επομένως, αν αποφασίσετε να μεταβείτε από τα Windows στα Android και iOS δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι η Microsoft θα συνεχίσει να ενημερώνει τις εφαρμογές τις και στις αντίπαλες πλατφόρμες.

Στην ερώτηση αν ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε τα Windows 10 Mobile, ο Joe Belfiore εξήγησε ότι όλα εξαρτώνται από το ποιος είσαι. «Πολλές εταιρείες εξακολουθούν να παρέχουν υποστήριξη για τους υπαλλήλους τους και εμείς δεν θα τους εγκαταλείψουμε.» τόνισε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει ήδη αλλάξει πλατφόρμα και πλέον χρησιμοποιεί Android. Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί να χρησιμοποιεί τόσο iPhone όσο και Samsung Galaxy S7 αλλά προτίμησε τελικά την ναυαρχίδα της Samsung με εφαρμογές της Microsoft. «Άλλαξα πλατφόρμα για να έχω ποικιλία εφαρμογών, πολυτέλεια που θα παρέχουμε και στους χρήστες μας.» δήλωσε.

Χωρίς τα Windows 10 Mobile, η Microsoft επιθυμεί να παραμείνει ένας σημαντικός φορέας κινητής τηλεφωνίας με ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών που εκτελούνται σε iPhone και Android, παρέχοντας στους πελάτες έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης με τις υπηρεσίες της, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Όσον αφορά το μέλλον των Windows 10 Mobile, η ενημέρωση feature2 εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή, αν και η Microsoft δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν θα περιλαμβάνονται νέες δυνατότητες αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, αλλά μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS