ΑρχικήinetΤο πρώτο πτυσσόμενο smartphone του κόσμου, ίσως ανακοινωθεί τον Οκτώβριο

Το πρώτο πτυσσόμενο smartphone του κόσμου, ίσως ανακοινωθεί τον Οκτώβριο

Οι φήμες για ένα νέο πτυσσόμενο smartphone από τη ZTE κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες και τώρα το Android Authority έχει μοιραστεί φωτογραφίες από αυτό το επερχόμενο κινητό.

smartphone

Η νέα συσκευή έχει κωδικό όνομα Axon Multy και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως το ZTE Axon M. Διαθέτει διπλές οθόνες Full HD και όταν διπλώνεται, η συσκευή φαίνεται να λειτουργεί ως κανονικό smartphone, ενώ θα έχει πάχος κάτω των 10 χιλιοστών. Οι δύο οθόνες λέγεται επίσης ότι συναντώνται στο κέντρο και αναδιπλώνονται για να σχηματίσουν μια ευρεία επιφάνεια 6,8 ιντσών 2,160 x 1,920.

Το Axon M θα κυκλοφορήσει με το chipset Qualcomm Snapdragon 820 με 4GB μνήμης RAM. Αλλά δεν θα είναι σε θέση να στέκεται δίπλα σε μοντέλα όπως το Samsung Galaxy S8 ή το HTC U11, το οποίο διαθέτει το πιο ισχυρό και αποδοτικό Snapdragon 835. Θα έρθει με 32GB εσωτερικής μνήμης και μπαταρία 3120mAh.

Αντί να διαθέτει ξεχωριστή οπίσθια και πρόσθια κάμερα, το ZTE Axon M θα διαθέτει μια ενιαία κάμερα 20-megapixel που περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση. Δεν υπάρχουν αναφορές με ποια έκδοση του Android θα ξεκινήσει το τηλέφωνο.

Η ZTE θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη στις 17 Οκτωβρίου και είναι πιθανό να ανακοινώσει το Axon M εκεί. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το smartphone θα είναι αρχικά αποκλειστικά μόνο για τους πελάτες των Η.Π.Α..

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS