ΑρχικήinetΗ Ikea κοροϊδεύει την Apple αφού τα έπιπλα της έχουν ήδη ασύρματη...

Η Ikea κοροϊδεύει την Apple αφού τα έπιπλα της έχουν ήδη ασύρματη φόρτιση

Η Ikea για άλλη μια φορά κοροϊδεύει την Apple, και αυτή τη φορά πρόκειται για τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που ανακοινώθηκε για τη νέα γενιά των iPhone.

Ikea

Κάποιοι από εσάς μπορεί να να πιστεύετε ότι η ασύρματη φόρτιση είναι κάτι καινούριο ή ότι η Apple κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν είναι όμως. Η εταιρεία μόλις ανασκεύασε μια τεχνολογία που ήταν εδώ για μερικά χρόνια σε κάτι πιο «λαμπερό» και το έκανε δικό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η Apple και δεν θα είναι σίγουρα και η τελευταία. Το καλό μέρος είναι ότι μερικές φορές άλλες εταιρείες δημοσιοποιούν την καθυστέρηση στην εφαρμογή τεχνολογιών ή ότι υποστηρίζουν ότι κάποια τεχνολογία είναι επαναστατική. Η Ikea θέλει να ντροπιάσει την Apple δείχνοντας ότι εκείνη ήδη χρησιμοποιεί έχουν ασύρματη φόρτιση στα έπιπλα της.

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε έναν φαν του iPhone ή χρήστη είναι ότι περηφανεύονται ότι αυτή η τεχνολογία έγινε διαθέσιμη στο προηγούμενης χρονιάς μοντέλο για συσκευή Android. Τώρα, φανταστείτε ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε τώρα με υπερηφάνεια να είναι επίσης διαθέσιμη σε έπιπλα που κατασκευάζονται από την Ikea και είναι εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό πραγματικά πρέπει να είναι πολύ κακό.

Τα «χτυπήματα» της Ikea στην Apple δεν είναι άμεσα και σκοπός τους είναι να υπογραμμίσουν ότι ήδη έχουν ασύρματη φόρτιση, η Apple είναι ένας εύκολος στόχος από αυτή την άποψη.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που η Ikea κοροϊδεύει την Apple, αλλά η τελευταία φορά ήταν για την κυκλοφορία του νέου τους καταλόγου και απλά χλεύαζαν το εμπορικό τους στυλ και όχι ένα προϊόν.

Η Ikea δεν πωλεί μόνο ασύρματους φορτιστές, τους ενσωματώνει και στα έπιπλα. Η θλιβερή αλήθεια για τους πελάτες της Apple, φυσικά, είναι ότι η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μας περιτριγυρίζει τα τελευταία χρόνια. Το νέο  iPhone μπορεί να είναι όμορφο, αλλά έχει κάποια πράγματα παλιάς τεχνολογίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS