ΑρχικήinetLow latency Bluetooth headphones και όχι δεν είναι Beats!

Low latency Bluetooth headphones και όχι δεν είναι Beats!

Τη σημερινή εποχή κυκλοφορούν στην αγορά πολλά διαφορετικά headphones και είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε και να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά για ακουστικά όπως τα Beats.

headphones

Φαίνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τα συγκεκριμένα headphones, οπότε έχουν γίνει ένα είδος μόδας. Αλλά αν ψάχνετε για ακουστικά Bluetooth που να μην κοστίζουν μια περιουσία, μπορείτε να προτιμήσετε τα Avantree AptX Low Latency Bluetooth.

Αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν έναν κωδικοποιητή AptX χαμηλής καθυστέρησης, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι η εικόνα δεν θα συγχρονιστεί με τον ήχο όταν τα χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε ταινίες ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια. Διαθέτουν επίσης καθαρό ήχο σοπράνο, βαθύ ρυθμιζόμενο μπάσο και εξαιρετική διαύγεια για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

Χρησιμοποιούν επίσης Near Field Communication για να μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα με το κινητό σας, απλά επιλέγοντάς τα στην οθόνη του smartphone σας. Έχουν επίσης εξαιρετικά μαλακά προστατευτικά μαξιλαράκια από δέρμα πρωτεΐνης και ρυθμιζόμενη κεφαλή για να μπορείτε να τα φορέσετε άνετα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Έχουν ακόμη και μια ειδική είσοδο 3,5 χιλιοστών ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ενσύρματες πηγές ήχου.

Τα ακουστικά Bluetooth Avantree AptX Low Latency κοστίζουν 99,99 δολάρια, αλλά μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο για $ 69,99, εξοικονομώντας 30%. Μπορεί να μην έχουν την αναγνωρισιμότητα και την προώθηση των Beats, αλλά τουλάχιστον θα μείνουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας και επίσης θα έχετε ένα πολύ καλό ζευγάρι headphones.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS