ΑρχικήinetΠως θα κάνετε τα Apple ακουστικά σας άνετα για τα αυτιά σας

Πως θα κάνετε τα Apple ακουστικά σας άνετα για τα αυτιά σας

Τώρα υπάρχει τρόπος να κάνετε τα ακουστικά σας πιο βολικά για τα αυτιά σας

αυτιά

Το προηγούμενο έτος, η Apple κατασκεύασε ένα iPhone χωρίς υποδοχή για ακουστικά – το πρώτο δυνατό χτύπημα στον συνεχιζόμενο War on Apertures – και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς συμφωνούμε ότι δεν ήταν η πιο αποδεκτή απόφαση της εταιρείας.

Όμως, η ζωή συνεχίζεται και είτε διαθέτετε AirPods (τα νεότερα, ασύρματα ακουστικά) είτε παραμένετε υπερήφανοι υποστηρικτές των EarPod εις πείσμα όλων, τότε γνωρίζετε ότι και τα δύο ακούγονται και φαίνονται αρκετά καλά.

Υπάρχουν ωστόσο, δύο ζητήματα με τα ακουστικά in-ear της Apple: δεν είναι πάντα άνετα και έχουν την τάση να πέφτουν από τα αυτιά. Ενώ δεν μπορούμε να πείσουμε τους ανθρώπους στην Cupertino να ξανασκεφτούν το ζήτημα με τις υποδοχές ακουστικών, μπορούμε ωστόσο να έχουμε μια εύκολη λύση για τα θέματα άνεσης των ακουστικών: το Earhoox 2.0 για Apple EarPods & AirPods.

Αυτά τα εξαρτήματα σιλικόνης εφαρμόζουν πάνω στα EarPods ή AirPods και τα κρατούν άνετα στα αυτιά σας – είτε κάνετε ποδήλατο, είτε κάνετε skateboard, είτε απλά ακούτε μουσική και χορεύετε μόνοι στο διαμέρισμά σας σαν να μην υπάρχει αύριο!

Το πακέτο Earhoox 2-pack περιλαμβάνει ένα μεγάλο και ένα μικρό ζευγάρι εξαρτημάτων σιλικόνης, έτσι ώστε να ταιριάζουν στα αυτιά των περισσότερων ατόμων (και θα έχετε κι ένα επιπλέον ζευγάρι για να δώσετε σε έναν φίλο με διαφορετικό μέγεθος αυτιών).

Το πακέτο Earhoox κοστίζει 19,98 δολάρια και μπορείτε να τα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://shop.mashable.com/sales/earhoox-2-0-for-apple-earpods-airpods-white-2-pack?utm_campaign=earhoox-2-0-for-apple-earpods-airpods-white-2-pack&utm_content=a0x1a000003Sayy&utm_medium=referral&utm_pos=main&utm_source=mashable.com&utm_term=scsf-240377

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS